Anđelo Ranković žestoko udario na Gocu Džehverović: Ona Teodoru gleda kao projekat, kao zlatnu koku!

29.12.2023

11:16

0

Rešio je da neće više da ćuti i trpi uvrede

Anđelo Ranković žestoko udario na Gocu Džehverović: Ona Teodoru gleda kao projekat, kao zlatnu koku!
Goca i Teodora Džehverović, Anđelo Ranković - Copyright Antonio Ahel/ATA Images

Anđelo Ranković je postao poznat javnosti prilikom učešća u prvoj sezoni "Zadruge", ali i zbog veze sa Teodorom Džehverović. Iako su raskinuli odavno, njihova priča se neprekidno ponavlja, a sada je Anđelo otkrio šokantne detalje.

Naime, tokom emisije "Gledanje snimaka" saznalo se da je Anđelo ogovarao Gocu Džehverović sa Bebicom. Kao što je poznato, Goca jednom nedeljno ulazi na imanje u Šimanovcima, kako bi videla da li zadrugari čiste i održavaju sve.

Printscreen/Youtube/Zadruga Official
Anđelo Ranković

- Požalili smo se jedan drugom šta smo sve prošli, a uopšte nisam rekao šta sam sve prolazio kroz sve ove godine. Neću ostati imun ni na šta niti ću nekome ćutati. Sve što sam mu rekao je milioniti deo svega što sam ja ćutao i trpeo. Neki ljudi znaju da sam bio iskorišćen za mnoge stvari, samo neću to da potenciram. Mogao sam svima da skačem po živcima i da napravim haos ali nisam - rekao je na početku Anđelo.

Kako je dalje priznao, on više nije hteo da ćuti na Gocina "podbadanja", ali ipak nije hteo direktno mnogo toga da iznese. Međutim, šokirao je sve kada je otkrio kako Goca vidi svoju ćerku.

Instagram printscreen/fanpage.about.teodora
Teodora i Goca Džehverović

- Odgovorio sam Goci Džehverović na razna podbadanja, znaju oni odlično šta je meni sve smetalo, što su me indirektno podbadali. Ali opet neću da kažem direktno šta se dešavalo. Govorim o Gordani, ona je non-stop mene podbadala, pet godina zaredom, ja ne znam čemu ta potreba. Svuda me je spominjala po emisijama i uvlačila me u neki prethodni odnos. Ona je ta karika koja je vređala mene i moju porodicu. Ona gleda svoju ćerku kao projekat, kao zlatnu koku, sve je podredila tome da Teodora bude neko ime - besan je bio Anđelo.

Kako će Goca i Teodora reagovati na njegovu izjavu, ostaje da se vidi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike