Goca Džehverović silovana sa 17 godina! Dvaput joj se borili za život, a u neviđenoj ispovesti još priznala: Bila sam neželjeno dete

18.03.2024

19:10

0

Pomenula i Teodorinu operaciju, bolne teme o suprugu Seadu i druge teme koje će vas šokirati

Goca Džehverović silovana sa 17 godina! Dvaput joj se borili za život, a u neviđenoj ispovesti još priznala: Bila sam neželjeno dete
Gordana Džehverović - Copyright Printscreen Youtube/Hype TV

Majka Teodore Džehverović, Gordana, tek sada je ispričala da je bila silovana sa 17 i po godina!

Ona je ovu tajnu krila od svih, osim od svoje dece Teodore i Save i rođenih sestara, a zbog tog monstruoznog čina tadašnjeg mladića iz njenog rodnog Kačareva, napustila je čak i školu. Iako je žarko želela da postane babica jednog dana, te upisala Medicinsku školu u Beogradu, zbog velikog stresa koji ju je zadesio mladu, pobegla je da živi u Poreč. Tako nikad nije ostvarila svoj san da pomaže ljudima, a tek sada smogla je snage da ispriča pred kamerama ono što joj se desilo.

Printscreen Youtube/Hype TV
Goca Džehverović

- Promenila sam tada mesto, nisam ni znala gde se nalazi Poreč, niti sam dotad na moru bila. Odlazim na drugi kraj Jugoslavije i započinjem novi život i sabiram svu snagu i energiju da krenem dalje - ističe ona i dodaje da je taj muškarac tada imao 19 godina. Ona je tokom intervjua odbila dalje da priča o njemu, želeći da nastavi o lepšim temama, ali je priznala da ga je i kasnije viđala kada se 1990. godine vratila u Kačaravo.

Oni nisu bili u vezi, ali je i nakon tog nasilnog čina, silovanja, želeo da bude s njom. 

- Nisam to želela. Imala sam dečka koga sam volela, a to ni s njim nisam uradila. I tog dečka sam izgubila baš iz tih razloga jer u naše vreme to nije išlo baš tako. Devojke nisu bile tako promiskuitetne - ispričala je Gordana u šokantnoj ispovesti, pa dodala i da je nekad bila fatalna za muškarce. 

Ona je rekla da je čovek koji ju napastvovao umro pre dve godine, ali da ništa nije osećala u tom trenutku jer je sve preživljala u "tih par meseci" posle nemilog događa. Kaže da nije želela kod dece da razvije osećaj empatije da ne bi nosili mržnju, pa nije mnogo o tome govorila, kao i da je  taj teret ostvila u prošlosti

Imala operaciju sa 20 godina

Tek što je to prevazišla, zadesila ju je nova muka. Sa 20 godina se razbolela.

- Otišla sam u Poreč i ostala tamo da živim, pa sam našla posao. Sedam, osam meseci kako  sam boravila u Poreču počela sam da budem bolesna ginekološki. Otišla sam kod lekara, dotad nikad nisam bila kod ginekologa, i ustanove mi da imam tumor na jajniku koji raste. Sa 21 godinu sam bila operisana - ispričala je, pa dodala da je sve sa Teodorom podsetilo na to i da nije mogla da veruje da i ona ginekološki nije dobro.

Printscreen Youtube/Hype TV
Goca Džehverović

- Mislila sam prvo da ima upalu jajnika, bešike, skuvala joj čaj... - kaže Džehverovićeva i objašnjava da je trebalo ćerka da dođe po nju u ribarnicu na Badnji dan, u kojoj povremeno pomaže, ali da se pojavio Teodorin dečko

- Kaže mi: "Goco moram nešto da ti kažem, Teodora nije dobro, odveli smo je u Narodni front, čekamo rezultate". Bila sam u šoku. Za tili čas ti se život promeni. Uveče u sedam je bila operisana. Slaviš Badnje veče, postaviš, ali nisam mogla ni da jedem, sve mi se vraćao film - otkriva Goca za Hype TV u emisiji "Pretres", te kaže da je pevačica danas dobro. 

Nije bila željeno dete 

Nisam bila željeno dete. Mama je prvo rodila 1952. ćerku, pa je onda blizance 1955. s tim što je jedan devojčics umrla posle šest meseci i 1963. je u poznim godinama mene rodila. Mama nije bila za to, pa ajde možda je dečak, ali kad je u porodilištu videla da sam se ja rodila, nije im bilo dobro. Odmah u porodilištu su hteli da me zamene. Žena koja je bila s njom u sobi je rodila četiri sina i njih dve su se dogovorile da zamene bebe. One su se sve već dogovorile, ali tata kad je došao u poslednjem trenutku se predomislio. Tako me je valjda život od samog starta terao da se borim - šokirala je Goca pričom o svojim roditeljima, a zatim dodala da ima osećaj da je rasla bez ljubavi, te da joj se razvio vapaj za nežnošću.

Printscreen Youtube/Hype TV
Goca Džehverović i Stefan Usiljanin

- Shvatila sam to tek kad sam rodila svoju decu, da mi je falila roditeljska ljubav. Nadomestila sam to kad je reč o mojoj deci, volela sam ih onako kako sam želela mene da su voleli. Nekad Teodori kažem: "Kamo sreće da sam ja imala ovakvu majku".

Brak sa Seadom Džehverovićem

Gordana se 1985. godine udala za Seada Džehverovića. 

- Bila je ljubav, nije bila ona strastvena. Mi smo dva različita tipa. Ceo život sam ja ta koja je vadila situaciju, on je čovek nekako pasivan. U jednom peridu smo bili razvedeni par godina. Sad živimo nevenčano. 

Razlog rastanka je, kako objašnjava, bio taj što je ostala sa decom i nepokretnom majkom uKačarevu i svim sudskim sporovima.

ATAImages/ A.A.
Teodora Džehverović

Promenila je Savi ime u Semir, jer su bili u mešovitom braku, pa su mu deca svašta govorila. Da se Teodora prethodno zvala Suada, Goca je demantovala to. Sa pevačicom je imala visokorizičnu trudnoću, pa se i porodila u osmom mesecu trudnoće, a onda je zbog nerazvitka pluća, sa dve godine dobila astmu. 

Šta je još pričala o ljubavi sa jednim sveštenikom, Savinom problematičnom pubertetu, teškom trenutku kad ju je muž ostavio sa svim problemima, novoj borbi za život posle porođaja, zašto se naljutila na suprugovu porodicu, zašto su joj rođene sestre rekla "dabog da nikad nemala", a onda se dotakla i Teodorinog navodnog intimnog snimka...

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike