„Dok nisam krenula da putujem s kolegama, nisam znala šta se dešava!" Cipka otvorila dušu: Zbog problema s kojim se susrela morala i pod nož

29.03.2024

13:25

0

Rezultatima je veoma zadovoljna, ali joj je svakako trebalo malo vremena da se navikne...

„Dok nisam krenula da putujem s kolegama, nisam znala šta se dešava!" Cipka otvorila dušu: Zbog problema s kojim se susrela morala i pod nož
Aleksandra Tadić Cipka - Copyright ATAImages/G. G.

Aleksandra Tadić, koja se proslavila kao Cipka nije imala pojma da hrče sve dok nije počela da putuje s kolegama. Pošto su joj rekli šta se dešava, ona se prilično iznenadila, a onda je rešila da uzme stvari u svoje ruke.

Ipak, trebalo joj je vremena da se potom privikne na svoj novi izgled. U početku nije bila posebno zadovoljna.

 

 

- U početku nisam bila zadovoljna, jer mi je bilo neobično kako izgledam posle operacije. Međutim, kada je reč o funkcionalnosti i zdravstvenom problemu koji sam imala, to je sve sad kako treba i nadam se da će tako i ostati. Da ne moram za koju godinu da ponovo idem pod nož, što se ljudima dešava. Već sam i ranije jednom radila svoj nos i tu famoznu devijaciju koja se vratila. Što se tiče izgleda sada sam se nekako navikla na ovaj nosić – kazala je Aleksandra piše „Grand", koja je na operaciju išla još početkom prošle godine, pa je onda dodala:

„Više ne hrčem!"

- To je bila stvar izbora doktora. Nisam ja odnela sliku i pokazala mu kakav nos želim da imam. Otišla sam na operaciju da bih prvenstveno rešila zdravstveni problem, a krajnji ishod je takav kakav je, što možete i da vidite. Ali konačno sam prodisala i stvarno je sve leglo kako treba. Dišem punim plućima i više ne hrčem... Nisam ni znala da hrčem dok nisam putovala sa svojim kolegama. Kada bismo spavali u putu oni bi mi rekli: „Ženo, ti hrčeš". Sada me napokon više ne zavitlavaju povodom nosa i toga.

 

 

Posle uspešnog zahvata, inače, Cipka je „stala na ludi kamen".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike