„Čudno se krećem kad ne nosim štikle!" Cipku bez šminke, seksepilnih stajlinga - skoro niko ne može da prepozna! (FOTO)

17.06.2022

15:55

0

Pevačica objašnjava da privatno bira daleko opuštenije kombinacije, dok je za scenu te kako spremna da eksperimentiše

„Čudno se krećem kad ne nosim štikle!" Cipku bez šminke, seksepilnih stajlinga - skoro niko ne može da prepozna! (FOTO)
grand_specijal_27042022_0054 - Copyright ATAImages/G.G.

Aleksandra Tadić Cipka je nedavno mnoge iznenadila kada je putem društvenih mreža pokazala kako je nekada izgledala. Vremenom je toliko izmenila imidž, da definitivno više nije ona stara! Vatrena crnka je, pre svega, bila brineta, a kako privatno uglavnom uživa u opuštenijim kombinacijama - malo ko bi je takvu sada na ulici prepoznao.

- Privatno sam sasvim drugačija, a scena zahteva neku atraktivnu garderobu, nešto što će lepo da se slika i nešto što ja mogu da iznesem. Volim malo da eksperimentišem sa tim stajlinzima, tako da je za scenu jedno, a privatno drugo - počela je ona za „Grand onlajn", pa dodala:

- Samo što ne dođem u klompama... Dođem u nekim starim stvarima, stavim masku, nešto da pazarim. Uvek me po glasu prepoznaju, ali ovako ne... Ne prepoznaju me kad idem bez šminke i u nekom svom fazonu. Imam i specifičan hod kad nisam na štiklama, jer sam se bavila sportom ceo život i hodam malo muškobanjasto i onda ljudi ne mogu nikad da me „provale".

Sa druge strane, iako se može pohvaliti vitkom linijom, pevačica odavno nije ušla u teretanu.

- Moj partner me tera da krenem sa njim da treniram. Ne treniram već dve godine, otkako je počela korona, nešto se tu malo opustilo, ali moram da krenem da zategnem. Stvarno mora da se trenira, a ja sam malo lenja po tom pitanju, jer sam stvarno ceo život trenirala i malo sam umorna. Bukvalno me kosti bole od treninga, ali vratiću se u narednom periodu. Što se kilograma tiče sad imam 52, a idealno mi je 51 - objašnjava ona, pa dodaje kako nije protiv plastične hirurgije.

- Definitivno sam za estetske korekcije i ja sam radila neke stvari, koje sam morala. Sve što je prenaglašeno, to je za mene bolesno - zaključila je Cipka.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike