Roditelji Aleksandre Tadić Cipke nisu bili za to da im ćerka postane pevačica: Ovako im je ona onda odgovorila!

08.11.2023

00:10

0

Za nju su imali drugačiji plan...

Roditelji Aleksandre Tadić Cipke nisu bili za to da im ćerka postane pevačica: Ovako im je ona onda odgovorila!
Aleksandra Tadić Cipka - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Majka i otac Aleksandre Tadić Cipke ne kriju da su za ćerku imali mnogo drugačiji plan. Tokom zajedničkog gostovanja u jednoj emisiji, otkrili su kako im je želja bila da ona završi medicinu, pa se zaposli u jednoj bolnici. Međutim, Aleksandra je posle treće godine srednje rešila da prekine školovanje - zbog mikrofona.

- Nisam znala da će biti pevačica, ja sam više volela da radi u bolnici kao ja; uvek sam joj govorila što se nije zaposlila u bolnici, a ona meni kaže: „Mama, ako ti si ceo život radila u toj bolnici i šta imaš sada, da li si stekla nešto?“ – otkrila je Cipkina majka, piše „Grand", a onda je dodala:

 

 

- Volela sam taj moj posao. I ja sam imala talenat za muziku, moj otac je svirao harmoniku i to sam od njega nasledila.

Pevačicin otac brzo se nadovezao u istom tonu:

„Kad je baš rešila da peva..."

 

 

– Želeo sam da ona završi školu i fakultet, ali je odlučila da se bavi time. U trećoj godini je prestala da uči i onda sam joj rekao da se prijavi za „Zvezde Granda" kada je baš rešila da peva. Međutim, ona je čekala i kasnije se prijavila - objasnio je on.

Aleksandra je na kraju istakla koliko je oboma zahvalna, jer su u ključnom trenutku svakako stali iza nje i podržali je u želji da krene put estrade.

- Jako sam ponosna na njih i oni na mene, tata je glavna podrška i komentator, sve emisije prati, daje mi savete i sugestije – ispričala je u emisiji „Nije lako biti ja".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike