Cipka upala koleginici u spot: Sama je uletela u studio, ja je nisam angažovala!

09.03.2024

06:45

0

Ovome se nije nadala

Cipka upala koleginici u spot: Sama je uletela u studio, ja je nisam angažovala!
Aleksandra Tadić Cipka - Copyright Youtube screenshot / Grand magazin, TV Grand

Pevačica Ivana Šašić mnoge je zaintrigirala priznanjem da joj se koleginica Aleksandra Tadić - bez poziva pojavila u novom spotu.

„Mi smo snimali, ona je uletela..."

- Moja Aleksandra Tadić Cipka se pojavila u novom spotu. Nisam je angažovala, ona se sama pojavila. Mi smo snimali spot, ona je samo uletela u studio da me iznenadi, ali ona je moja. Cipka je moja duša, moj rod rođeni – kazala je za „Grand" Ivana, koja je nedavno odlučila da neke stare pesme ponovo oživi, pa je tako sa saradnicima pripremila još brojna iznenađenja za svoju publiku.

- Moram da kažem da mi se sada vratila pesma sa prvog „Grandovog" festivala, posle 18 godina. Čak je i jedna devojka odradila „kaver" te pesme, svaka joj čast i hvala joj. Tako da ću i ja sada za tu pesmu uraditi novi spot, vratiću neke moje stare pesme – istakla je pevačica.

Ivana Šašić, ATAImages/M. M.
 

Podetimo, Aleksandra Tadić objasnila je tokom jedne emisije zašto je rešila da „se odrekne" nadimka s kojim se proslavila.

- Ostavila sam taj nadimak iza sebe jer, prosto, stižu neke ozbiljnije godine. Taj nadimak sam dobila u detinjstvu i mislim da mu je prošao rok trajanja i da je dosta Cipke. Predstavljaću se kao Aleksandra Tadić, ali ko me bude oslovljavao sa Cipka, neće mi smetati - izjavila je jednom prilikom u „Zvezde Granda - Specijalu".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike