„Mi smo uvek u konfliktu!" Snežana Đurišić usred emisije odgovorila Šerifu Konjeviću: Od svih u studiju izmamila reakciju!

29.03.2024

12:30

0

Kolega potom zapevao samo za nju

„Mi smo uvek u konfliktu!" Snežana Đurišić usred emisije odgovorila Šerifu Konjeviću: Od svih u studiju izmamila reakciju!
Snežana Đurišić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Snežana Đurišić i Šerif Konjević su dugogodišnji saradnici i na estradi neguju prijateljstvo za primer.

Pevač je gostujući u jednoj emisiji istakao i da se za sve to vreme, koliko se poznaju, nikada nisu i posvađali, nakon čega pevačica nema koga nije nasmejala pošto se na to nadovezala šalom.  

„Da li možete to da zamislite?"

Šerif Konjević, ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Snežu znam mnogo godina, je l’ možete da zamislite da nikad nismo došli u konflikt? Ma, to je nemoguće među pevačima – kazao je kroz osmeh on u emisiji „Pesmom za dušu", pa se Đurišićeva nadovezala rekavši:

- Kad malo bolje razmislim, mi smo uvek u konfliktu - našalila se on, te otkrila koje njegove pesme imaju posebno mesto u njenom srcu.

- Volim onu „Opraštam joj", jer ja mislim da ljudi vrede onoliko koliko mogu da oproste, a ima i ona „Rodi me majko ponovo“. Kad bi mi to Šerif zapevao... - prokomentarisala je, a Konjević joj je gotovo iz istih stopa i ispunio tu želju.

Snežana Đurišić, ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Ide jedna strofa, specijalno za tebe - naglasio je, a onda razmrdao ceo čitav studio.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike