Jovana Jeremić šokantno o razvodu Harisa Džinovića! "On je mator čovek, Melina je trebalo i ranije da ga ostavi"

25.03.2024

11:36

1

Za pevačevu bivšu je poručila da je nemoralna ako ga je varala u braku

Jovana Jeremić šokantno o razvodu Harisa Džinovića! "On je mator čovek, Melina je trebalo i ranije da ga ostavi"
Jovana Jeremić, Melina i Haris Džinović - Copyright Antonio Ahel/ATA Images

Voditeljka Jovana Jeremić je razvedena i često od tad govori o muško-ženskim odnosima, pa se sad "uhvatila" i u slučaj Meline i Harisa Džinovića. Ona je komentarisala proces njihovog razvoda, te se otvoreno stavila na stranu Meline, poručivši da je i ranije trebalo da ostavi pevača.

- Nije me iznenadio njihov razvod. Melina je mnogo mlađa od Harisa i fenomenalno izgleda. Haris je mator čovek, bilo je logično da će doći do tog razvoda. Takva riba neće ostati sa njim do kraja života, on je ušao u ozbiljne godine i faktički može otac da joj bude, a ne partner. Samim tim žena je nezadovoljna i potpuno je opravdano da se razvede - smatra Jovana, pa spomenula i šta misli o tome da je Harisu Melina bila neverna.

ATAImages/ A.A.
Haris i Melina Džinović

- Mislim da je zakasnila sa razvodom, trebalo je ranije to da preseče, a ne da dolazi u situaciju da je nazivaju preljubnicom. Potpuno razumem razlog njenog odlaska i Haris to treba da shvati i da ostanu prijatelji. Jedini problem je ako je ona njega varala dok su bili u braku, to onda nije moralno.

Ocenila je i jedine "moralne" razvode na estradi, pa spomenula i sebe.

- Jedino Ana Sević i ja smo imale najzdravije razvode i zato smo ostale u fenomenalnim odnosima sa svojim bivšim muževima. Na vreme smo shvatile da treba da stavim tačku na brak koji ne vodi nigde - zaključuje voditeljka za Star.

Printscreen/YouTube/Novo jutro
Jovana Jeremić

Podsetimo, Džinović je nedavno istakao da nije u kontaktu sa bivšom otkako ga je napustila.

- Ima tu nekih bezveznih spekulacija, to mene ne zanima. "Prevareni muž zadnji sazna", to je stara izreka, nije to neko izmislio bezveze. Desilo se nekom mužu nekad da je zadnji saznao, pa je možda od njega to krenulo. Nemojte me pitati o deci niti išta više o razvodu, nisam ja nju ostavio nego ona mene - rekao je Haris, pa dodao:

- Sa Melinom se nisam čuo, ništa me ne zanima. Što vas ne ubije, to vas ojača. Iz jedne bitke sam izašao živ i zdrav, nisam izgubio tu bitku, to je motivacija za sve i za život.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike