Melina Džinović prvi put u javnosti posle vesti o razvodu: Svi komentarišu samo jedno (FOTO)

18.03.2024

09:39

0

Sa brojnim kolegama prisustvovala je humanitarnom događaju

Melina Džinović prvi put u javnosti posle vesti o razvodu: Svi komentarišu samo jedno (FOTO)
Melina Džinović - Copyright ATAImages/ A.A.

Sve je šokirala vest o razvodu Harisa i Meline Džinović posle više od 20 godina zajedničkog života, a već mesec dana se spekuliše o razlozima koji su uticali na krah braka.

Zbog velikog interesovanja i pritiska javnosti, Melina se privremeno povukla iz medija, a sinoć smo imali priliku da je vidimo prvi put na nekom javnom događaju otkako je poznato da se razišla sa suprugom.

Naime, modna kreatorka je prisustvovala svečanoj večeri povodom početka rada Fondacije "Angelina", koju je organizovala porodica Angeline Aćimović, devojčice nastradale u tragediji koja se 3. maja prošle godine dogodila u školi "Vladislav Ribnikar".

ATAImages/ A.A.
Melina Džinović

Kako je velika želja male Angeline bila da postane modna kreatorka, porodica je odlučila da njene skice pretoči u delo, te su najpoznatiji domaći modni kreatori sinoć došli da podrže ovaj humanitarni događaj, među kojima je bila i Melina.

Za ovu priliku ona je odabrala kožnu haljinu, naboranu u struku uz koji je uklopila elegantan nakit, pa mnogi komentarišu da nikad bolje nije izgledala.

Podsetimo, Haris Džinović nedavno je otkrio detalje njihovog razvoda, te pomenuo i eventualno pomirenje.

- Ona je napustila mene, a ne ja nju. Ona zna razloge. Bilo mi je možda teško pre godinu dana, godinu i po dana, jer mi se razbija porodica. Svi živimo tu, jedino se gospođa iselila svojom voljom, tako da, pomirenje - ne, mislim, šta ja znam, slomiti hleb ovako na pola, pa ga opet sastaviti, kakav će biti? - rekao je Haris pred kamerama televizije Una.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike