"Što te ne ubije, to te ojača!" Haris Džinović otkrio da li je u kontaktu sa Melinom posle razvoda

21.03.2024

22:59

0

Upitan je i da li je spreman za novu ljubav

"Što te ne ubije, to te ojača!" Haris Džinović otkrio da li je u kontaktu sa Melinom posle razvoda
Melina i Haris Džinović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Haris Džinović privlači pažnju medija pogotovo otkako se saznalo da se razveo od Meline Džinović, Pevač je sada otkrio i da li je u kontaktu sa modnom kreatorkom, i ponovo istakao da je ona njega ostavila, a ne on nju.

- Ja ne znam zašto se digla tolika frka, to je jedan običan proces, običan razvod. Ima tu nekih bezveznih spekulacije, to mene ne zanima. "Prevareni muž zadnji sazna", to je stara izreka, nije to neko izmislio bezveze. Desilo se nekom mužu nekad da je zadnji saznao, pa je možda od njega to krenulo. Nemojte me pitati o decu niti ništa više da me pitate o razvodu, nisam ja nju ostavio nego ona mene - kaže Džinović, koji dodaje i da mu nije teško i da nije spreman za novu ljubav.

ATAImages/ A.A.
Melina i Haris Džinović

 

- Principijalno, ne, nisam spreman - rekao je Haris, i opisuje da period kroz koji prolazi lakše podnosi uz muziku.

- To nije nimalo lak period kada se sve rastura, ali nema veze. Muzika i moji nastupi su jedna velika inspiracija i zaštita, naročito ako se ljudi raduju tvojim pesmama - izjavio je on, i prokomentarisao navode da Melina vraća devojačko prezime, Galić.

- Sa Melinom se nisam čuo, ništa me ne zanima. Što vas ne ubije, to vas ojača. Iz jedne bitke sam izašao živ i zdrav, nisam izgubio tu bitku, to je motivacija za sve i za život - zaključio je pevač za Kurir.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike