"Ključala je ko ekspres lonac!" Žena Aca Pejovića se naljutila na njega, a onda je usledio obrt: Počela je da plače

15.03.2024

22:41

0

Imaju tri ćerke

"Ključala je ko ekspres lonac!" Žena Aca Pejovića se naljutila na njega, a onda je usledio obrt: Počela je da plače
Aco Pejović - Copyright Printscreen/Blic TV

Aco Pejović veoma dugo je u braku sa Biljanom Pejović, kojoj je bio oslonac u najvećim životim brodolomima.

Jednom prilikom, pevač joj je priredio nezaboravno veče, za godišnjicu braka, ali prvo je hteo da je malo drži u neizvesnosti.

- Nisam poseban romantičar, ali umem da budem. Jednu noć došao sam kasno kući, kako inače znam. Ona je ljuta bila, što sam zaglavio to veče sa društvom. Tada nam je bila godišnjica braka, a ja sam se pravio blesav, i ona je zbog toga bila ljuta. U tom periodu trebalo je da se preselimo u novu kuću koju smo kupili, i trebalo je da kupimo nove stvari. Ona sikće, ključa kao ekspres lonac, a ja joj predložio da odemo u tržni centar da nešto pazarimo za kuću - započeo je priču Pejović.

Printscreen/Blic TV
Aco Pejović

Onda je usledio neverovatan obrt.

- Ona se obukla apa-drapa, neka obična trenerka je bila u pitanju, a ja sam rekao da se upristoji, da ne izlazi takva. Ona se potom sredi i mi krenemo. Ja joj kažem da treba kući da svratimo samo, nešto da vidimo. Ja sam tamo već sve organizovao, konobar nas čeka u dvorištu, i mi ulazimo, a njoj ništa nije jasno. Kreće pesma "Magdalena", po kojoj je najstarija ćerka dobila ime. Mi sednemo za sto, njena omiljena hrana dođe, ona počinje da plače.. Sat vremena nakon tog druženja, stotine balona je izletelo, došlo pedeset prijatelja. Mislila je da mi j... sve po spisku, ali onda ju je sačekalo iznenađenje i bilo je sjajno - opisao je Pejović u emisiji "Ceca šou".

Voditeljka Ceca Ražnatović je bila oduševljena ovom pričom, pa je istu i zaključila.

Printscreen/Blic TV
Ceca Ražnatović

- Aco ume da bude jako romantičan i pažljiv prema svojoj supruzi, ali i prema prijateljima, to znam iz ličnog iskustva - rekla je Ceca.

Podsetimo, Aca sa Biljanom ima tri ćerke, Magdalenu, Mariju i Ivu. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike