Melina Džinović posle vesti o razvodu posetila ovo mesto: Modna kreatorka uhvaćena bez šminke i u opuštenom izdanju (FOTO)

21.03.2024

13:48

0

Slobodno vreme posvetila sebi

Melina Džinović posle vesti o razvodu posetila ovo mesto: Modna kreatorka uhvaćena bez šminke i u opuštenom izdanju (FOTO)
Melina Džinović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Melina i Haris Džinović nedavno su objavili da se razvode, a kako su mediji preneli, modna kreatorka već duže vreme ne živi u porodičnoj vili na Senjaku.

Iako se još uvek nije oglašavala povodom ove teme, Melina se povremeno pojavljuje u javnosti, dok slobodno vreme koristi da se posveti sebi.

Sada ju je ekipa "Papraco lova" uhvatila dok je odlazila u jedan frizerski salon u centru grada, da se ofarba, a dok je čekala da joj stoji farba na kosi, iskoristila je priliku da na terasi popije kafu i popuši cigaretu.

Iako Melina ne želi da komentariše navode o razvodu, Haris Džinović je bio nešto raspoloženiji, te je otkrio da li postoji mogućnost pomirenja.

- Ona zna razlog, ona je napustila mene, nisam ja nju. Ja ne znam ništa, uglavnom prevareni muž zadnji sazna. Kažu ljudi da je razvod posle smrti najteža stvar. Ja bih to malo demantovao. Ako se tebi ne sviđa da budeš sa mnom, neću ni ja s tobom - rekao je pevač.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike