Goga Sekulić otvoreno o udaji i roditeljstvu: Gde mi je pamet bila sa 25, sada bih imala petoro dece

25.03.2024

08:43

0

Pevačica želi samo jedno

Goga Sekulić otvoreno o udaji i roditeljstvu: Gde mi je pamet bila sa 25, sada bih imala petoro dece
Goga Sekulić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Goga Sekulić je nedavno proslavila svoj 47. rođendan, a povodom toga otputovala je sa sinom u Dubai, gde su imali priliku da uživaju u potpunom ugođaju.

- Pustite više godine da smo živi i zdravi. Godine su samo brojka. Bitno je kako se čovek oseća. Rođendan sam proslavila u Dubaiju. Bila sam na odmoru sa sinom... 11 dana smo imali. Uživali smo i baš sam se odmorila. Personal u Hiltonu je bio ludilo. Dobila sam specijalni tretman, kao kraljica. Dobila sam brdo pokolna, balone... Baš mi je teško što sam se vratila u realnost - rekla je Goga.

ATAImages/A. H.
Goga Sekulić

Pevačica je priznala da iako trenutno nema partnera, ima mušku pažnju.

- Moram da vas razočaram, nemam momka. Dopisujem se sa jednom dečkom, ali ništa neću otkriti. Neću da se zaljubljujem, ovako sam srećna - rekla je ona.

Goga ne bi želela ponovo da se uda, ali bi volela da svom sinu podari brata ili sestru.

- Nikad ne reci nikad. Mislim da neću stati opet na ludi kamen. Volela bih da dobijem još jedno dete, ali ne moram da se udajem. Ne kajem se toliko što se nisam kao mlada ostvarila kao majka. Gde mi je pamet bila sa 25, sada bih imala petoro dece. Ja ne žurim nigde, ostvarila sam se ko majka, e sada želela bih još jedno dete, pa ćemo videti - zaključila je ona u emisiji ''Premijera Vikend Specijal''.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike