Noćas gorela šuma dečka Jovane Jeremić: Šteta nekoliko desetina hiljada evra! (VIDEO)

22.03.2024

09:33

0

Šuma se nalazi neposredno iznad pekarskog pogona "AS"

Noćas gorela šuma dečka Jovane Jeremić: Šteta nekoliko desetina hiljada evra! (VIDEO)
Dragan Stanković i Jovana Jeremić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Sinoć je u kasnim večernjim satima došlo do požara u šumi iznad pekarskog pogona "AS", u blizini nekadašnje fabrike Kluz.

Pomenuti pogon je u vlasništvu Dragana Stankovića, inače dečka voditeljke Jovane Jeremić.

Srećom, zbog brze intervencije vatrogasnih ekipa niko nije povređen, ali je načinjena velika materijalna šteta koja se procenjuje na nekoliko desetina hiljada evra.

- Goreo je beton i gornji deo šume. Plamen je bio visok 60 metara - kažu izvori i dodaju da je požar najverovatnije izbio zbog plinskih boca.

 

 

Kako se i ranije pisalo, izabranik Jovane Jeremić je vrlo imućan i uspešan biznismen. U njegovom pogonu zaposleno je oko 650 ljudi, a prema podacima sajta "Company Wall" njegov profit samo u 2022. godini procenjuje se na oko dva i po miliona evra.

Vrlo često obasipa skupim poklonima i svoju devojku, a ona je jednom prilikom i priznala da ju je osvojio zbog svoje nesebičnosti

- Ne bih bila sa šeikom ako je loš čovek. Ne bih mogla da vodim ljubav sa čovekom koji ima lošu dušu i koji je pokvaren, zato što postoje dve energije na svetu, seksualna energija i energija para. Kada vi spavate i vodite ljubav sa muškarcem koji ima lošu dušu i vi to postojete. To je stvar enegije koja prelazi na vas. Nikada nisam želela sebe da prljam lošim muškarcima i zato sam ih damski zaobilazila. Dragan ima dušu kao Amerika i time me je osvojio, kao i to što je njegov stepen duhovnosti pojednako visok kao i stepen njegovog materijalnog bogatstva koje poseduje - kaže Jovana.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike