Jovani Jeremić se ostvarila želja! Dobila roleks, ali ne od dečka: Moja bebica je stigla! (FOTO)

21.03.2024

22:40

0

Ističe zahvalnost zbog svih darova koje je dobila

Jovani Jeremić se ostvarila želja! Dobila roleks, ali ne od dečka: Moja bebica je stigla! (FOTO)
Jovana Jeremić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Jovana Jeremić neretko u medijima govori o materijalnim stvarima, a najviše o satu marke "roleks", koji je priželjkivala. Voditeljki se želja sada i ostvarila, te se na mrežama pohvalila kako je dobila poklon, ali od bliske drugarice, a ne od partnera Dragana Stankovića.

- Sve je ostvareno iz prethodnog plana: stan u centru Beograda, najnoviji automobil i "roleks". Moja bebica je stigla i to od moje najbolje prijateljice Aleksandre. Ona mi nije ni rekla šta je uradila do juče kada je stigao. Naše prijateljstvo nema cenu i ja bih za mog prijatelja sve uradila. Rekla mi je večeras da je poštovanje osnov svega i da me obožava jer sam čovek kad retko ko bi to bio - započela je Jeremićeva na Instagramu.

 

 

- Moji prijatelji su moje najveće bogatstvo. Ja imam samo prave prijatelje i negujem ih. Čuvam i volim. Svako treba da ima ženu svog života, kao i muškarca koji jeste njen život. Mene su u 2023. pronašli svi i zahvalna sam Bogu na svim darovima. Jake, moćne, zadovoljne i zadovoljne, ostvarene i ispunjene žene su stub kuće, društva i država - zaključila je Jovana na Instagramu.

Podsetimo, Jovana je pričala u jednom intervjuu kako želi da ima i poslugu.

- Volela bih da se ove godine uselim u veliku kuću sa bazenom i da ta kuća bude, po mogućstvu, na Senjaku. Jedna lepa vila da to bude. Naravno da bih volela da ta vila bude na moje ime, ali ako ne, može i na njegovo. Bitno mi je samo da uživam. Posluga se podrazumeva. Bitno mi je da imam ženu koja će da kuva i da čisti, a moje je da šefujem - izjavila je nedavno voditeljka.

Printscreen „Novo jutro"
Jovana Jeremić

 

Jovana privlači pažnju poslednjih dana na Instagramu i snimcima iz kafane.

Sa pevačicom Anom Nikolić, voditeljka se ludo zabavila u jednom lokalu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike