Ćerka Demi Mur i Brusa Vilisa iznela prljav veš u memoarima! Progovorila i o majčinoj borbi sa alkoholizmom: Nismo pričale tri godine!

19.10.2022

11:30

2

Autor: Marija Mitić

Talulu Vilis pratili su brojni zdravstveni i psihički problemi tokom odrastanja

Ćerka Demi Mur i Brusa Vilisa iznela prljav veš u memoarima! Progovorila i o majčinoj borbi sa alkoholizmom: Nismo pričale tri godine!
profimedia-0710506932 - Copyright Profimedia

Ćerka nekadašnjeg slavnog para, Demi Mur i Brusa Vilisa, Talula Vilis, u svojim memoarima koji nose naziv ‘Inside, Out‘ iznela je mnoge detalje iz njihove privatnosti.

Između ostalog, govorila je o svojim zdravstvenim te psihičkim problemima, kao i o odnosu sa majkom, sa kojom, kako kaže, nije razgovarala tri godine.

Problemi između majke i ćerke nastali dok se slavna glumica borila sa zavisnošću od alkohola, a tome je prethodio njen razvod od Eštona Kučera, iniciran njegovom preljubom, sa čime se Demi Mur teško borila.

- Sećam se teskobe koja bi mi preplavila celo telo kada bih je videla sa poluzatvorenim očima i kad bih videla način na koji je govorila. Bila je mnogo nežnija prema meni nego kada je bila trezna - navela je Talula koja je od detinjstva patila od nedostatka samopouzdanja i pojedinih psihičkih problema koji su je doveli do anoreksije, od koje i danas boluje.

Profimedia
Sestre Vilis

Talula je kao tinejdžerka patila od telesne dismorfije, poremećaja koji izaziva zaokupljenost umišljenom ili malom estetskom manom, a dovodi do ozbiljne uznemirenosti koja onemogućava normalan život. Najviše joj je smetalo što su joj svi govorili da je isti tata.

U godinama kada je njena porodica bila na staklenim nogama, Talula je sve probleme teško podnela, dok je velike probleme imala je i njena sestra Rumer, koja se naposletku izborila sa depresijom i bulimijom.

Profimedia
Talula Vilis

- Nisam razgovarala sa mamom skoro tri godine i za to vreme svaki Majčin dan pretvorio bi me u apsolutnu prašinu. Ti dani puni su reklama kako razveseliti voljenu mamu, koji parfem joj kupiti na njen dan, a meni je svaka takva poruka zadavala bol - dodala je Talula koja je danas u dobrim odnosima sa majkom ali je taj period ostao kao večni ožiljak.

Podsećanja radi, Demi Mur i Brus Vilis imaju i ćerku Skaut. Glumac je inače sada u braku sa Emom Heming sa kojom ima dve devojčice, a on se i povlači iz sveta glume zbog zdravstvenih problema.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike