"Falila mi je očeva figura": Miroslav Lazanski nikada nije priznao Teodoru Bjelicu, a pred oltar ju je izveo stariji čovek (FOTO)

20.03.2024

08:59

1

Njena majka se trudila da joj nadomesti ovu prazninu

"Falila mi je očeva figura": Miroslav Lazanski nikada nije priznao Teodoru Bjelicu, a pred oltar ju je izveo stariji čovek (FOTO)
Copyright Instagram printscreen/taras.stojkovic

Teodora Bjelica juče se u Zagrebu udala za hrvatskog fudbalera Karla Muhara. Zaljubljeni par organizovao je venčanje u tajnosti, te su prisustvovali samo najbliži rođaci i prijatelji.

Iako se glumica nije oglašavala, njeni gosti su sinoć bili aktivni na društvenim mrežama, te podelili da je Teodoru pred oltar umesto oca dopratio stariji gospodin.

Instagram printscreen/taras.stojkovic
 

Kao što je poznato, ona je ćerka glumice Gordane Bjelice i Miroslava Lazanskog, koji je preminuo 2021. godine, a koji nikada nije želeo da prizna ćerku.

Inače, Lazanski je bio poznati novinar, političar i diplomata, a poslednjih godina obavljao je funkciju ambasadora Srbije u Rusiji.

Gordana je nakon rođenja ćerke ostala samohrana majka, te se trudila da Teodori nadomesti i očevu ulogu.

- Falila mi je očeva figura tokom odrastanja, ali majka mi je pružila ljubavi dovoljno za oba roditelja. To što nisam rasla i uz oca, nisam doživljavala tragično. Mnogo mi je značila njena podrška, i u životu, i u karijeri. Nemam veće ljubavi i prijatelja od nje. O svemu kroz šta prolazim u životu pričam sa njom i jedino ona može da me razume. Ipak, volela bih da moja deca imaju oba roditelja - pričala je Teodora.

Instagram printscreen/big_mom93
Gordana i Teodora Bjelica

Kako nije imala ničiju pomoć, Bjelica je morala da radi "punom parom" da bi naslednici obezbedila sve što joj je potrebno, a i sama Teodora je priznala da se zbog njihove velike vezanosti Gordana više nije udavala.

- Bilo joj je teško kao samohranoj majci. Samo ona zna kroz šta je sve prošla. Dešavalo se da je zateknem kako sedi i plače. Dva puta je dolazila Hitna pomoć jer je kolabirala od previše posla i morala je da primi infuziju. Nije mogla sve da postigne. Morala je istovremeno i da radi, i da me čuva, jer nije imala nikakvu pomoć. Borila se da zaradi novac kako bi platila kiriju i račune. Bilo je dana kada nismo imale ni za najosnovnije potrebe, kao i svaka prosečna porodica devedesetih - govorila je glumica i dodala:

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike