Teodora Bjelica ponovo srećna u ljubavi: Glumica progovorila o venčanju i imenima za decu

09.01.2024

16:31

0

Objasnila i čime ju je osvojio

Teodora Bjelica ponovo srećna u ljubavi: Glumica progovorila o venčanju i imenima za decu
Teodora Bjelica - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Teodora Bjelica prošle godine je bila u kratkoj vezi sa Igorom Kojićem, a ubrzo nakon njihovog raskida, glumica je pronašla novog partnera koji ne želi da se eksponira. 

- Oduvek sam verovala da moja bajka mene čeka. Verujem u brak, verujem u ljubav. Maštala sam o dečijim imenima, kao što mašta svaka devojčica... - kaže lepa glumica i dodaje da bi volela da ima veliku porodicu:

- Volela bih da imam dvoje dece, a videćemo šta će mi Bog dati... Priželjkujem intimno venčanje u krugu porodice i najbližih prijatelja. Papir mi nije toliko važan, koliko sam čin u kojem se zavetuješ partneru na večnu ljubav.

ATAImages/Antonio Ahel
 

Teodora ima jasne standarde kada je reč o tome šta sve njen partner mora da poseduje od ličnih osobina.

- Muškarac koji je osvojio moje srce ume najlepše da voli i to je ono što je meni najvažnije. Nije mi bitno čime se bavi, važno mi je samo da je pošten i vredan. Tradicionalna sam i žao mi je što su se te vrednosti u poslednje vreme izgubile i uloge zamenile. Za mene, muško je glava porodice, a žena stub. Nikada ne bih prihvatila nepoštovanje i nerazumevanje u odnosu - objašnjava atraktivna glumica.

Fizički izgled joj nije na prvom mestu, ali voli kada vidi da neko vodi računa o sebi.

- Važno mi je da partner drži do sebe, svog zdravlja i tela. Esteta sam, volim sve što je lepo, a lepota je u oku posmatrača. Ne bih puno pričala o svom partneru. Bitno je da sam srećna i zaljubljena...

ATAImages/ A.A.
 

Glumica ne prati slepo trendove, ali voli kvalitet, te joj ni "second hand" radnje nisu strane. 

- Volim kvalitet, ali ne robujem trendovima. Radije kupim par stvari koje će mi trajati, a ne libim se ni da kupujem u "sekund hend" radnjama. Tamo uvek može da se pronađe dobar džemper ili stari vuneni kaput. Volim da se pohvalim drugaricama kada nešto pronađem po povoljnoj ceni. Ključ je u kupovini stvari koje teško izlaze iz mode. Ne treba robovati trenutnim trendovima.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike