Isidora Bjelica je tetka našoj poznatoj glumici: Uvek je imala kul opaske i najlepše šešire!

29.01.2024

00:08

0

Kao devojčica je stalno provodila vreme sa njom

Isidora Bjelica je tetka našoj poznatoj glumici: Uvek je imala kul opaske i najlepše šešire!
Copyright Facebook/Isidora Bjelica

Isidora Bjelica je ostala upamćena kao žena koja je napisala više od 55 knjiga i kao neko ko nije imao dlake na jeziku i uvek govorio šta misli. 

Zbog toga su je voleli prijatelji, ali i porodica i najbliža rodbina. Jedna od njih koja je rado provodila vreme sa njom bila je i naša glumica Teodora Bjelica. 

24sedam/Ivan Mitić/Nenad Vujanovic
Teodora Bjelica

Njena majka Gordana i Isidora bile su u srodstvu, pa je tako Teodora imala prilike da provodi vreme sa književnicom, što joj je ostalo u divnom sećanju. 

- Isidoru pamtim kao najkul tetku na svetu. Sećam se, kad sam bila mala, moja mama i ona su se baš družile, a ja sam se družila sa njenom decom. Prvo sam čuvala Lava, pa onda Vilu – ispričala je Teodora na "Hype" televiziji i otkrila i da je bila bliska s Dimitrijem Bjelicom, Isidorinim ocem, koji je bio poznati novinar i šahovski majstor FIDE.

Isidora Bjelica ATA Images/M.M.
Komeoracija Isidori Bjelici

- Igrala sam šah sa Dimitrijem, on meni dođe deda, a i krstio me je.

Teodora ističe da je zahvalna na momentima koje je provela sa njom, a pamti je po sjajnim opaskama i šeširima, koji su bili Isidorin zaštitni znak. 

- Tetka je uvek imala neke kul opaske, naravno i najlepše šešire i stajlinge koje mislim da niko nikada neće nadmašiti. Drago mi je što je postojala i što je bila u mom životu - ispričala je Teodora.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike