Zavirite na venčanje Teodore Bjelice i hrvatskog fudbalera: Glumica promenila dve haljine, a tek da joj vidite majku Gordanu (FOTO)

20.03.2024

08:39

0

Suprugu otpevala emotivnu baladu za "prvi ples"

Zavirite na venčanje Teodore Bjelice i hrvatskog fudbalera: Glumica promenila dve haljine, a tek da joj vidite majku Gordanu (FOTO)
Copyright Instagram printscreen/ zorana.zoe

Naša glumica Teodora Bjelica juče se u Zagrebu udala za hrvatskog fudbalera Karla Muhara. Iako je bilo poznato da je srećna u ljubavi, nije se znalo da su organizovali venčanje, te je sve proteklo bez veće medijske pažnje.

Njihovi svatovi juče su oduševljeno delili objave sa svadbe, te smo mogli da vidimo da je Teodora  izabrala dugu venčanicu spuštenih ramena, a potom se presvukla u kraću haljinu.

Takođe, jedan od najemotivnijih trenutaka bio je prvi ples jer je glumica odlučila da otpevala svom suprugu pesmu "Da te volim" od Aleksandre Kovač.

Među najveselijima bila je njena majka, takođe glumica, Gordana Bjelica, koja je za ćerkino venčanje odabrala braon kombinaciju uz adekvatan nakit i prepoznatljivu frizuru.

Instagram printscreen/big_mom93
 

Inače, venčali su se u Karlovom rodnom gradu - Zagrebu, ali on već neko vreme zbog profesionalnih obaveza živi u Rumuniji.

Podsetimo, glumica je nedavno govorila o tome šta je za nju presudno kod partnera.

- Muškarac koji je osvojio moje srce ume najlepše da voli i to je ono što je meni najvažnije. Nije mi bitno čime se bavi, važno mi je samo da je pošten i vredan. Tradicionalna sam i žao mi je što su se te vrednosti u poslednje vreme izgubile i uloge zamenile. Za mene, muško je glava porodice, a žena stub. Nikada ne bih prihvatila nepoštovanje i nerazumevanje u odnosu - objašnjava atraktivna glumica.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike