Milica Todorović i Kaća Živković se poljubile u usta usred emisije! Pevačica onda priznala kako je upoznala dečka: Hit reakcije! (FOTO)

20.03.2024

06:35

0

Ovome se niko nije nadao

Milica Todorović i Kaća Živković se poljubile u usta usred emisije! Pevačica onda priznala kako je upoznala dečka: Hit reakcije! (FOTO)
Milica Todorović i Katarina Živković - Copyright Printscreen „Amidži šou"

Katarina Živković i Milica Todorović bez pardona su se poljubile „na blic" gostujući u jednoj emisiji, posle pitanja voditelja upućenog Tordorovićevoj akonto takvog pređašnjeg slučaja. 

- Zašto si se s Kaćom Živković ljubila u usta? - pitao je u „Amidži šouu" Ognjen pred sam kraj emisije i ne sluteći da će tako izmamiti jedan takav momenat. 

- Zato što je volim - kazala je Milica kao iz topa, nakon čega se Živkovićeva namestila za poljubac, pa se nasmejala. 

Miica Todorović i Katarina Živković, Printscreen „Amidži šou"
 

- Kaća se više ne ljubi... - prokomentarisao je Amidžić, te su se koleginice i nekadašnje cimerke okrenule jedna ka drugoj i poljubile se, na čemu im se on zahvalio pa nasmejao reakcijom:

Miica Todorović i Katarina Živković, Printscreen „Amidži šou"
 

- Može sad ovo sve, samo malo sporije?

Hitovima u šouu, međutim, tu nije bio i kraj. 

- Kako si se upoznala sa sadašnjim dečkom? - pitao je onda Milicu, na šta je ona ponovo imala spreman odgovor, u poznatom stilu. 

- Na proslavi jednoj... I mislila sam da je gej. To je bilo prvo pitanje koje sam mu postavila (kada mi je prišao) - iznova je sve nasmejala pevačica, objasnivši kako nikad dosad nije bila „s tako lepim momkom". 

Novi dečko Milice Todorović, Lazar, Facebook/ Lazar Granic
 

- Videla sam ulickanog tipa, dečko jako lepo izgleda, a ja sam uvek imala tako „prljavije tipove" - nastavila je, te ipak uputila izvinjenje nekadašnjem izabraniku Radetu jer je i on „među tim lepšima", kada su njeni izabranici u pitanju. 

- Ti uvek tako deliš komplimente? - pitala ju je kroz osmeh Nikolija. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike