Isplivao snimak Milice Todorović sa bivšim: Pevačica u zagrljaju brata Saše Kovačevića (FOTO)

25.02.2022

13:56

0

Na privatnoj proslavi ona mu je zapevala na uvo

Isplivao snimak Milice Todorović sa bivšim: Pevačica u zagrljaju brata Saše Kovačevića (FOTO)
Milica Todorović - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Pevačica Milica Todorović je davne 2009. godine bila u vezi sa bratom Saše Kovačevića, Radetom Kovačevićem, a sada se na društvenim mrežama pojavio snimak na kojem Milica peva na uvo bivšem, ne skidajući osmeh sa lica. 

Naime, na snimku se jasno vidi kako Milica sva vesela prilazi Radetu i peva mu grleći ga, a on joj osmehom uzvraća. Kako je sedeo, Rade je istog trenutka kada mu je Milica prišla ustao i zaigrao sa njom. 

 

 

- Najlepši su par bili - glasio je komentar jednog fana, a zatim su usledile poruke i drugih obožavatelja koji su podržavali njihovu vezu. 

Inače, Milica je ranije ispričala da bivšeg dečka viđa često, budući da žive relativno blizu, a nedavno im je bila i u kući.

24sedam/Goran Sivački
Milica Todorović

 

- Kovačeviće srećem, bila sam kod njih kući za Saletovu pesmu za premijeru - rekla je Milica tokom gostovanja na Kurir televiziji

Podsetimo, Milica je sa bratom pevača Saše Kovačevića raskinula posle četiri godine zabavljanja, a ostali su u dobrim odnosima. Pevačica je u nekoliko navrata pričala o tome koliko je dobra sa Radetom uprkos tome što nisu u ljubavnom odnosu.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike