"Bekuta je vašarski nož": Keba potkačio pevačicu u "Zvezdama Granda", a Saša Popović odmah reagovao

17.03.2024

16:36

0

Otkrio kako je dobio nadimak pod kojim se proslavio

"Bekuta je vašarski nož": Keba potkačio pevačicu u "Zvezdama Granda", a Saša Popović odmah reagovao
Dragan Kojić Keba - Copyright ATAImages/ A.A.

Dragan Kojić Keba već nekoliko decenija je na muzičkoj sceni na kojoj se proslavio pod ovim nadimkom. Iako su mnogi mislili da on izvden iz njegovog prezimena i izabran kao umetničko ime, malo je poznato da je pevač taj nadimak dobio još u detinjstvu.

Keba je ovo otkrio u "Zvezdama Granda", gde menja koleginicu Anu Bekutu, pa objasnio šta znači "keba" i kakve to veze ima sa Bekutom.

- Moj deda se zvao Branko i on mi je dao taj nadimak u sedmoj godini, to znači britka, oštra sablja. Recimo Ana Bekuta, Bekuta je tu vašarski nož. Tako da nije slučajno da sam je ja zamenio - objasnio je Kojić i nasmejao sve.

ATAImages/Antonio Ahel
Dragan Kojić Keba

- Sram te bilo stvarno, hoće da kaže da je on sablja, a Ana vašarski nož - kroz smeh je dodao Saša.

Podsetimo, tokom žiriranja u "Zvezdama Granda", Keba je slušao i numere svoje bivše snaje Severine, pa se Saša Popović više puta našalio na njegov račun.

- Antonija me je pre neki dan zvala i pitala me je „Sale, da li da predložim Bosancu da pevam neku Severininu pesmu“, a ja sam joj onda rekao: „Nipošto ovaj krug, nemoj, Keba je u žiriju, samo gledaj da izbegneš to. I evo bio sam u pravu, šest glasova je tu“ - rekao je Popović, na šta je Keba odmah reagovao.

(Grand)

 Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike