"Non-stop sam na infuzijama": Ceca Ražnatović progovorila o zdravstvenim problemima, pa otkrila šta joj je sin Veljko poručio (FOTO)

27.02.2024

15:25

0

Pevačica nema vremena da odmori

"Non-stop sam na infuzijama": Ceca Ražnatović progovorila o zdravstvenim problemima, pa otkrila šta joj je sin Veljko poručio (FOTO)
Copyright ATAImages/ A.A.

Svetlana Ceca Ražnatović nije prisustvovala snimanju nekoliko epizoda "Zvezda Granda" zbog virusa, te je morala desetak dana da odmara.

Zbog bolesti je privremeno odložila sva snimanja, pa se na njenom mestu u takmičenju našla Ivana Peters.

- Nešto sam nadrljala zadnjih 10 dana, dva puta virus, stomačni, pa sam odsustvovala od snimanja, sad za vikend pluća, kašalj, non-stop sam na infuzijama. Inače, imam dobar imunitet ne znam šta je ovo, neka strašna epidemija - rekla je Ceca, pa otkrila šta joj je sin Veljko poručio:

- Ja ne mirujem, nikako da se zalečim. To mi je sin upravo rekao "Molim te ženo napravi pauzu".

 

Poznato je da je Dragan Kojić Keba došao kao zamena Ane Bekute, a Ceca se nedavno oglasila povodom ovih promena.

- Neće to dugo da traje. Sad ću videti kako radi Keba, ne znam, poznajem ga godinama, on je čovek od iskustva što se estrade tiče - rekla je. 

Pevačica je potom osvrnula i na njegovu izjavu da će njegov kandidat da pobedi:

- Koji njegov kandidat? Saša Popović... Neka pazi da ne izgori - rekla je šaljivo.

Podsetimo, Keba je sa oduševljenjem prihvatio poziv Saše Popovića, te je istakao da je siguran da će se lepo slagati sa ostatkom žirija.

– Od kad postoji ovo takmičenje, uvek sa vremena na vreme se odazovem pozivu. Rekao je „Možeš li?“, ja sam rekao „Mogu“. Tako da mislim da će saradnja biti dobra i sa ostalim članovima žirija. Manje – više svi se znamo, ali ukusi su različiti, zapažanja su različita. Ne bih o tome, mislim, valjda ću se snaći – zaključio je Keba.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike