Zvezda serije „Igra lignje" proglašena krivom za s*ksualno uznemiravanje: Otkriveno i koliko će morati da provede iza rešetaka!

17.03.2024

23:20

0

Proslavio se kao 001 u prvoj sezoni južnokorejske drame

Zvezda serije „Igra lignje" proglašena krivom za s*ksualno uznemiravanje: Otkriveno i koliko će morati da provede iza rešetaka!
O Jungsu - Copyright Profimedia

O Jungsu, javnosti najpoznatiji kao 001 iz serije „Igra lignje" („Squid game") optužen je za s*ksualno uznemiravanje. Izrečena mu je kazna od osam meseci zatvora, plus dve godine uslovne.

Takođe, moraće da provede i 40 sati u programu tretmana počinilaca, koji za cilj ima najpre sprečavanja povratništva, bruji tamošnja štampa.

Glumac (79) koji je ranije negirao da je bilo šta loše bilo posredi istakao je da planira da uloži žalbu na ovu odluku u dozvoljenom roku (od nedelju dana).

Podsetimo, u njega je 2022. bilo upereno prstom jer je navodno poljubio koleginicu od 22 godine u obraz i na silu pokušao da je zagrli dok su bili na turneji s izvesnom predstavom 2017.

- Priznao je da je pogrešio kada mu je žrtva tražila izvinjenje, ali sve je zatim negirao dok je istraga trajala i tako nije pokazao da se kaje - objasnio je neimenovani advokat suprotne strane u saopštenju za štampu, prenosio je „The Hollywood Reporter".

O Jungsu, Profimedia
 

- Žao mi je, mislim da sam se baš loše poneo - istakao je O, pak, pošto je suđenje počelo u februaru prošle godine, pa izašavši pred okupljene ekipe koje su ga čekale ispred suda.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike