Brat princeze Dajane otkrio da je bio seksualno zlostavljan, pa odao i kako je izgubio nevinost: "Ona je bila proždrljivi pedofil"

10.03.2024

09:58

0

Autor: N.P.

Spenser je otkrio mnoge detalje o svom privatnom životu u novoj knjizi

Brat princeze Dajane otkrio da je bio seksualno zlostavljan, pa odao i kako je izgubio nevinost: "Ona je bila proždrljivi pedofil"
Čarls Spenser, brat princeze Dajane - Copyright Profimedia

Čarls Spenser, mlađi brat pokojne britanske princeze Dajane, rekao je da je kao dete bio seksualno zlostavljan u internatu.

"Dejli mejl" je objavio odlomke njegovih memoara u kome se tvrdi da je bio na meti jedne zaposlene u školi Mejdved Hol, tokom sedamdesetih godina prošlog veka.

Spenser (59) je otkrio da je zlostavljanje počelo kada je imao 11 godina.

On je internat pohađao od osme do 13. godine.

U svojoj novoj knjizi "A Very Private School" (Vrlo privatna škola), on je zaposlenu opisao kao "proždrljivog pedofila", a optužio ju je da je seksualno uznemiravala i zlostavljala i druge dečake iz njegove spavaonice dok su noću ležali u svojim krevetima.

- Bili smo zaključani. Bili smo kao zatvorenici. Bili smo žrtvovani najgorim instinktima veoma loših ljudi - rekao je on.

Kako je istakao, pomenuta žena ili danas živi u inostranstvu ili je preminula.

O ovome je prvi put sa terapeutom pričao kada je imao 42. godine.

- Ta žena, mlada pomoćnica, imala je kontrolu nad dečacima, bili smo gladni ženske topline i očajnički smo želeli njenu ljubav. Bila je majstor emocionalne manipulacije. Probudila je u meni želje koje nisu bile adekvatne za tako mladu osobu - naglasio je i dodao da je zlostavljanje uključivalo francuske poljupce i dodirivanje. 

Takođe je pomenuo da je direktor škole, Džon Porč, "brutalno tukao", a Spenser veruje da mu je to pričinjavalo seksualno zadovoljstvo. Porč je preminuo u januaru 2022. godine.

Spenser je napomenuo da mu je sećanje na Mejdvel Hol "apsolutno pakleno iskustvo".

- Teško je čitati o praksama za koje se, nažalost, verovalo u to vreme da su normalne i prihvatljive. Skoro svaki deo škole je značajno evoluirao od 70-ih. U srcu promena je zaštita dece - naveli su iz internata za "Dejli mejl".

Čarls Spenser je u memoarima otkrio i da je nevinost izgubio sa prostitutkom dok je bio na porodičnom odmoru u Italiji kada je bio jedva tinejdžer.

Kako je rekao, iskoristio je svoj džeparac od 15 funti, ali priznaje da se nakon toga osećao "čudno i hladno" i da nije imao intimne odnose do svoje 17. godine. 

 

BONUS VIDEO

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike