Oglasio se Rasta posle Aninih optužbi! Objavio i fotografije sa ćerkom! (FOTO)

29.02.2024

15:46

0

Situacija među njima je sve gora

Oglasio se Rasta posle Aninih optužbi! Objavio i fotografije sa ćerkom! (FOTO)
RASTA - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Posle niza optužbi Ane Nikolić na račun Stefana Đurića Raste i starateljstva nad ćerkom Tarom, oglasio se i reper.

Ona je objavila poruke gde joj on piše da će dete moći da viđa samo u Centru za socijalni rad, te da trpi psihičko nasilje od Raste već skoro sedam godina. Tako je sada Đurić objavio snimke sa ćerkom, s kojom trenutno provodi vreme u svom stanu na Vračaru.

On je snimio malu Taru kako crta, ali se i inhalira jer je prehlađena. On još nije pričao o optužbama bivše supruge, s kojom se razveo baš na današnji dan.

 

Podsetimo, Anu su učiteljice u školi koju pohađa Tara, izbacile iz grupa, pa je besno poručila da njena naslednica neće više ići u tu ustanovu. Takođe je dala opširniju izjavu da je spremna sve da uradi za ćerku, a dostavila je i dokaz o tome da je ona jedini staratelj ćerke.

Printscreen Instagram/ananikolicofficial
 

- On očigledno nije bio dovoljno u zatvoru, ali pričaću ja sve kad rešim s advokatima. Sve same eminentne ličnosti bez škole i vrlo upitne prošlosti. On je sve drugo tražio, ja sam tražila samo i isključivo puno starateljstvo nad Tarom. To je jedina istina i treba da se zna - rekla je, pa dodala:

- Odavno smo mi razvedeni, i to baš na današnji dan. Danas je divan dan, imam baš takvu novu pesmu! Tema je starateljstvo. Ako se ovakvima kao što je Rasta da starateljstvo, onda treba da nestanemo svi. Putin neka baci atomsku bombu, ovo nije normalno. Mene vrtić blokira jer sam poslala Rastinu poruku. Moje dete tamo ići neće. Ja imam starateljstvo nad detetom, a materijalno izvolte! Baš bih volela ko će da mi dete uzme, od danas neka me smatraju najvećim naprijateljem, svi znaju na šta sam spremna za nepoznate ljude. Zamislite šta sam samo spremna za svoje dete, ja bih se iz zemlje iselila, jer ipak sam ja Ana, mama Tare Đurić, nisam surogat majka.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike