Ana Nikolić u centru još jednog skandala: Najavila novu pesmu koju je već snimila njena koleginica, otkriveno šta se krije iza svega

29.02.2024

16:37

0

Oglasila se i njena koleginica, ali i autor pesme

Ana Nikolić u centru još jednog skandala: Najavila novu pesmu koju je već snimila njena koleginica, otkriveno šta se krije iza svega
Ana Nikolić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Tokom današnjeg dana Ana Nikolić je bila tema brojnih medijskih napisa zbog onoga što je iznela o svom bivšem suprugu Stefanu Đuriću Rasti, ali to nije jedini skandal u koji je upletena.

Naime, pre nekoliko dana je na njenom nalogu na Instagramu osvanuo omot albuma koji je oduševio njene fanove, a na njemu se nalazio i spisak pesama, među kojima se nalazi i numera "Rezistentna". I ništa tu ne bi bilo čudno da se nije pojavila informacija da ta pesma pripada, zapravo, Višnji Petrović. 

ATAImages/Antonio Ahel
Ana Nikolić

Mlada pevačica se oglasila i otkrila o čemu se u stvari radi.

- Ana Nikolić i ja radimo album kod istog autora Danijela Pavlovića. Svu pometnju je napravio momak koji je radio dizajn omota. On je sutradan dao i demant da to nisu nazivi Aninih pesama. Nakon što je Ana podelila omot od albuma saradnici su me pozvali i pitali da li sam videla šta je okačila i ja sam potvrdila jer se nas dve pratimo na mrežama. Ona je ozbiljna kraljica. Volela bih iskreno da sam te sreće, jer ona čega se uhvati postane hit. Veliki sam poštovalac Aninog rada i čak njene pesme koje je ona zaboravila ja pevam na svom nastupu - rekla je Višnja za Kurir.

A.A./ATAImages
Višnja Petrović

Nedugo potom se oglasio i Danijel Pavlović, autor pesme, koji je potvrdio Višnjine reči.

- Ceo zbun je nastao kada je momak koji inače pravi dizajnerske koncepte za albume pevačica napravio jedan i za Anu i stavio nazive pesama iz svoje glave. Na tom spisku, koji nije tačan već je plod njegove kreativnosti, našao se i naziv za pesmu "Rezistentno" pukom slučajnošću koju je, pak, snimila Višnja Petrović. Neverovatna slučajnost, ali eto, samo nek je veselo - ispričao je Danijel za Informer.

ATAImages/ A.A.
Danijel Pavlović

Podsetimo, Ana je danas javno na svom nalogu na Instagramu iznosila optužbe protiv Raste, u kojima joj on navodno piše da će njihovo zajedničko dete moći da viđa samo u Centru za socijalni rad, te istakla kako od njega trpi psihičko nasilje već skoro sedam godina.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike