Ćerku Laneta Gutovića napali da obmanjuje javnost: Najglasnija si kad treba da se deli imovina, nisi ga videla 30 godina!

11.03.2024

12:11

2

Milica priznala da je pod stresom zbog svega što se dešava

Ćerku Laneta Gutovića napali da obmanjuje javnost: Najglasnija si kad treba da se deli imovina, nisi ga videla 30 godina!
Milica i Lane Gutović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Milica Gutović, ćerka Laneta Gutovića, u videu na svom nalogu na Fejsbuku iznela je niz šokantnih detalja vezanih za to kako su njena sestra i ona navodno lišene očevog nasledstva.

Brojni komentari su se nizali ispod njene objave, ali je jedna privukla i te kako veliku pažnju. Jedna ženska osoba, naime, tvrdi da Milica obmanjuje javnost.

- Draga Milice, šta ljudi čine za šačicu medijske pažnje, ti očigledno najbolje znaš - počinje komentar i nastavlja se:

Printskrin/facebook
Komentar ispod objave Milice Gutović

- Oca nisi videla 30 godina i sad obmanjuješ ovde narod svojom pre svega netačnom pričom. I sama znaš da taj isti otac nije hteo da vidi tvoju sestru kada je došla na VMA, a da si se ti oglasila tek kada je umro, da nisi ni tražila da ga vidiš, jer te nije ni zanimao. Najglasnija si kad treba da se deli imovina, jer te u celoj ovoj situciji samo to i interesuje. Srdačan pozdrav.

Milica se oglasila, te istakla da je sve ovo veoma stresno za nju.

- Hvala puno što ste me kontaktirali. Ja trenutno nisam u mogućnosti da dajem detaljne izjave jer sam pod velikim stresom i sve ovo me strašno pogađa što se dešava - započela je Milica, ćerka Laneta Gutovića za Alo! i nastavila:

- Pratite me na mojoj stranici i ja ću vas blagovremeno obavestiti o svemu. Hvala na razumevanju, zaista mi znači vaša podrška, hvala što ste mi se javili.

Podsetimo, Milica je iznela tvrdnje da je medicinska sestra na VMA u intenzivnu sobu, gde je bio njen otac, uvela dva muškarca koja nisu u srodstvu sa njim, te da su njih troje svedoci njegovog navodnog usmenog zaveštanja, gde je on lišio nasledstva Milicu i njenu sestru Nevenu, te maloletnu unuku.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike