Prija mesecima punila po nekoliko arena u svim gradovima u Hrvatskoj, a u Zadru ne može da rasproda nijednu: Oglasili se i organizatori!

13.03.2024

14:57

0

Koncert koji je izazvao mnoge probleme i nesuglasice

Prija mesecima punila po nekoliko arena u svim gradovima u Hrvatskoj, a u Zadru ne može da rasproda nijednu: Oglasili se i organizatori!
Copyright ATAImages/ A.A.

Aleksandra Prijović već mesecima puni arene širom regiona, a posebna zainteresovanost zabeležena je u Hrvatskoj. U gotovo svim gradovima Prija je rasprodala po nekoliko koncerta, uključujući i prestonicu, gde je održala čak pet nastupa u Zagrebačkoj areni.

Međutim, u Zadru je malo drugačija situacija, pa iz nepoznatih razloga pevačica tamo još nije rasprodala jedini zakazani nastup.

- Za sve koncerte koji su se do sada održali i koji će se održati u dvorani na Višnjiku uvek postoji veliki interes publike. Svi izvođači koji nastupaju na Višnjiku imaju jednak status te se pridržavamo sklopljenih ugovora. Što se tiče koncerta Aleksandre Prijović, u ovom trenutku dvorana nije u potpunosti rasprodata, stoga organizatori nisu iskazali interes za dodatnim terminima za održavanje njenog koncerta - rekao je novi direktor SC-a Višnjik Tomislav Zubčić za portal 057info.

ATAImages/M. M.
Aleksandra Prijović

Podsetimo, zbog ovog koncerta nastao je problem u upravi grada Zadra, koji je rešen smenom direktora centra, te je na mesto Denisa Karlovića došao Zubčić.

Ovo je bila reakcija gradonačelnika Branka Dukija, koji tvrdi da su duže vreme imali probleme u komunikaciji i organizaciji koncerata, a pretpostavlja se da se to odnosilo na prvobitno odbijen Prijin koncert. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike