Gradonačelnik Zadra smenio direktora dvorane u kojoj će Prija održati koncert: "Postoje različiti prioriteti"

28.02.2024

12:32

1

Pevačici je prvobitno odbijen koncert, potom dozvoljen, a sada je uticala i na smene rukovodilaca

Gradonačelnik Zadra smenio direktora dvorane u kojoj će Prija održati koncert: "Postoje različiti prioriteti"
Aleksandra Prijović - Copyright ATAImages/M. M.

Gradonačelnik Zadra Branko Duki, doneo je odluku o smeni direktora Sportskog centra Višnjik Denisa Karlovića zbog organizacije koncerta pevačice Aleksandre Prijović.

Takođe, potvrđeno je da će u junu biti održan koncert naše pevačice, koji je prvobitno odbijen, iako Prija mesecima puni dvorane širom ove države.

- Skupština trgovačkog društva SC Višnjik d.o.o., koju predstavlja gradonačelnik grada Zadra, pripremiće odluku o razrešenju direktora tog društva Denisa Karlovića. Skupština će biti sazvana sledeće nedelje - potvrdio je za Zadarski.hr Ante Ćurković iz kancelarije gradonačelnika.

ATAImages/M. M.
Aleksandra Prijović

Iako nije istakao da je problem nastao baš zbog Prije, on je objasnio da duže vreme imaju probleme u komunikaciji, kao i da je posebno problematično pitanje bilo organizacija koncerata.

- Prvenstveno se to odnosi na nedoslednost u komunikaciji i različitim shvatanjem prioriteta u delatnosti samog Društva. To nepoverenje produbljeno je i u oblasti razgovora o organizaciji koncerata više izvođača za koje je direktor tražio moju saglasnost, iako to nije uobičajeno za slična događanja za koja direktor oduvek potpuno samostalno donosi odluke. Konačno, manipulisanje netačnim informacijama prema javnosti nanelo je reputacijsku štetu tom trgovačkom društvu i gradu Zadru i potvrdilo nemogućnost dalje saradnje u uslovima međusobnog nepoverenja. Sva prošla i buduća ulaganja u taj sportski kompleks čine dugogodišnji program razvoja sporta grada Zadra koji se nalazi u sastavu više mandata bivših gradonačelnika. Kroz taj program se ulažu značajna proračunska sredstva u nove sportske sadržaje i tako će biti u budućnosti, te zahvaljujem na doprinosu direktoru Karloviću koji je učestvovao u više takvih projekata - piše u saopštenju gradonačelnika Zadra.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike