Marku Miljkoviću izgrebali automobil, a on im se besan obratio: Sigurno me neće opteretiti 50 evra štete (FOTO)

12.03.2024

13:19

0

Iako je bio uredno parkiran na svom mestu, naišao je na metu vandala

Marku Miljkoviću izgrebali automobil, a on im se besan obratio: Sigurno me neće opteretiti 50 evra štete (FOTO)
Marko Miljković - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Jutjuber Marko Miljković na Instagramu je objavio da mu je nepoznati čovek izgrebao automobil koji je bio parkiran na garažnom mestu.

Kada je Miljković otišao do svog luksuznog automobila marke "BMW" zatekao ga je neprijatan prizor, a onda je sve javno objavio.

- Samo bih voleo da pitam ove što vole da prođu s ovim, znaš, po autu i to... Da li vi mislite da će mene bilo šta da optereti, 20, 30, 50 evra štete?! Vas hoće sigurno, a mene verujte neće. Neće sigurno. Mene ne šteti ništa - poručio je snimajući izgreban automobil.

Podsetimo, njegova supruga Luna Đogani, povodom Dana zaljubljenih se oglasila za medije, te istakla da je njihov fokus trenutno na naslednicama, Miji i Lani.

- Mi više nismo zaljubljeni, prošao je odavno taj stadijum. Ne slavimo taj dan, već je fokus na našoj porodici, deci. Bili smo u Sokobanji, uživali smo tih četiri dana. To je prvi naš put sa naše dvoje dece. Svakako je bilo prelepo. Šetali smo, jeli, spavali, kupali se... - nabrajala je Luna u razgovoru s medijima. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike