TOP 7 ličnosti koje su profitirale od rijalitija: Danas su najveće zvezde, zarađuju brdo novca, a jedna je uspela u nečemu što drugi nisu!

29.01.2024

08:30

0

Nekima je trebalo malo da postanu slavni, a ima i onih koji su se za to namučili

TOP 7 ličnosti koje su profitirale od rijalitija: Danas su najveće zvezde, zarađuju brdo novca, a jedna je uspela u nečemu što drugi nisu!
TOP 7 ličnosti koje su profitirale od rijalitija - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Biti učesnik rijalitija danas, čini se, može biti svako. Međutim, ne može svako da uspe da privuče pažnju miliona ljudi i da ostane popularan, čak i godinama pošto je svoju rijaliti karijeru stavio po strani. 

Ličnosti koje smo izdvojili u TOP 7 onih koji su profitirali od učešća u ovakvom formatu pokazali su svoje najbolje i svoje najgore osobine. Umeli su da nas nerviraju, da nas nasmeju, neki i razočaraju, a neki su, pak, pronašli svoju srodnu dušu

Ipak, oni su i danas, posle toliko vremena, uspešni u svojim profesijama, popularni, narod ih voli, pa su samim tim mogli da pokrenu i razne poslove koji su im doneli još veću zaradu

Sa koje god strane da pogledate, oni su profitirali, ne samo finansijski, već i na sve druge moguće načine. 

U videu ispod teksta pogledajte ko je to uspeo da ostane i dalje pod lupom javnosti, o kome se piše, ko je dobro zaradio i ko je zvezda.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike