Balerina na "Farmi" bila deo ljubavnog trougla, a onda dobila otkaz u "Grandu": Dragana danas radi u državnoj firmi i živi povučeno (FOTO)

12.03.2024

08:30

0

Za kratko vreme je stekla velike simpatije

Balerina na "Farmi" bila deo ljubavnog trougla, a onda dobila otkaz u "Grandu": Dragana danas radi u državnoj firmi i živi povučeno (FOTO)
Copyright Printscreen/ RTVPink

Dragana Milošević, nekadašnja Grandova balerina, ostvarila je popularnost učešćem urijalitiju "Farma" 2010. godine. Pre Dragane, na imanje u Lisović došao je njen bivši dečko Nemanja Stevanović i njegova tadašnja devojka Milena Ćeranić, pa je Draganin ulazak uticao na svakodnevne prepirke pevačkog para.

Rijaliti uloga joj je legla, pa je ovaj ljubavni trougao danima bio glavna tema medija, a balerina je koristila svaku priliku da "pecne" bivšeg dečka.

Printscreen/ RTVPink
Dragana Milošević

Inače, Dragana po ulasku nije bila popularna ko drugi takmičari, ali je za kratko vreme postala favorit publike i na kraju zauzela treće mesto u "Farmi".

Tokom boravka u rijalitiju posebno je bila bliska sa Milošem Bojanićem i Minom Kostić. Iako je najavljivala da će nakon završetka "Farme" dobiti svoju emisiju na Grandu, umesto tog projekta dobila je otkaz, tako da ju je zadesila ista sudbina kao i Nemanju Stevanovića i Milenu Ćeranić.

Printscreen/Facebook/Dragana Kalabic
Dragana Milošević

Posle izlaska iz rijalitija, Dragana se potpuno povukla sa medijske scene, a danas je srećna porodična žena. Naime, ona se 2015. godine udala za svog izabranika i promenila prezime u Kalabić, a već naredne godine su dobili starijeg sina Kostu, a potom i Đorđa.

Takođe, ples je za nju prošlost jer već godinama radi u Elektroprivredi Srbije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike