Šta danas radi Sajko? Bio je u "Operaciji trijumf", izašla mu je intimna fotka, a na "Farmi" je duvao Bojaniću u lice! (FOTO)

12.02.2024

13:43

0

Oženjen je deset godina starijom koreografkinjom

Šta danas radi Sajko? Bio je u "Operaciji trijumf", izašla mu je intimna fotka, a na "Farmi" je duvao Bojaniću u lice! (FOTO)
Nikola Sarić Sajko - Copyright Printscreen/YouTube

Nikola Sarić Sajko bio je učesnik "Operacije trijumf", a devojčice su bile lude za njim. Međutim, on je u tom muzičkom takmičenju upoznao deset godina stariju koreografkinju Milicu Cerović, koju je oženio deset godina posle takmičenja.

Posle takmičenja u kojem je pobedio Adnan Babajić, Sajko je nastavio muzičku karijeru, a 2009. godine je bio deo OT benda i nastupili su na tadašnjoj Beoviziji.

Printscreen/YouTube
Nikola Sarić Sajko

Nikola je potom snimio pesmu za seriju "Priđi bliže", pa je zakročio u rijaliti "Farma", gde se dugo zadržao, imavši sukobe sa Milošem Bojanićem. Dok je folkera u rijalitiju većina polivala vodom i pljuvala ga, Sajko mu je jedne večeri konstantno duvao dim od cigarete u lice.

Printscreen/Youtube/Farma2010 Srbija
Miloš Bojanić i Sajko

U medije je ubrzo dospela i fotografija na kojoj se Nikola samozadovoljava, ali njega to nije mnogo potreslo.

- Čega da se stidim? Sebe i svog tela? Pa, svi smo mi rođeni bez odeće i moj „Adamov kostim“ nije bitno drugačiji od izgleda mojih vršnjaka. Samo lažnim moralistima bi, na mom mestu, smetala ova iskonstruisana afera. Sigurno neću juriti krivca, jer ne želim da istražujem kako je fotka dospela u javnost - rekao je tada Nikola za medije.

Nakon ovog skandala usledio je miran period za Sarića. Svi su mu predviđali uspešnu muzičku karijeru, ali se Nikola povukao i posvetio se porodičnom životu sa Milicom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milica Cerović (@crniples)

 

Ipak, svirke nije sasvim zapostavio, pa povremeno nastupa u beogradskim lokalima.

- Moj život izgleda kafanski i svirački van medija. Sviram baš često, ali ne pevam. Tako mi odgovara, manje stresa i manje razmišljanja. Ne razmišljam o povratku u javni život, ne bih snimao ništa novo, ovako mi je sasvim dobro. Tek sam napunio 30 godina pa se možda i predomislim. Čujem se sa kolegama iz “Operacije Trijumf”. Skoro me je Vukašin zvao na neku zamenu. Sa Anom Bebić se takođe čujem, mada se ona udala i dobila dete, pa se sve manje i manje viđamo. Sada imamo različite navike i različite obaveze - izjavio je ranije Sajko.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milica Cerović (@crniples)

 

O ljubavi s Milicom je svojevremeno izjavio da je "sve isto samo što sad imaju burme na rukama i jedan papir u fioci".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike