Ana Sević proslavila rođendan sinu Simeonu: Pevačica podelila sliku sa suprugom i decom (FOTO)

10.03.2024

22:23

0

Deca su joj na prvom mestu

Ana Sević proslavila rođendan sinu Simeonu: Pevačica podelila sliku sa suprugom i decom (FOTO)
Ana Sević - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Ana Sević poslednjih godina ostavila je karijeru sa strane kako bi se posvetila svojoj velikoj porodici. Ipak, kako deca polako rastu, Ana je odlučila da se vrati svojim obavezama, te je preuzela ulogu voditeljke "Zvezda Granda".

Ipak, deca i suprug su joj i dalje prioritet, te pronalazi vremena da im se posveti i bude tu za svaki bitan trenutak. Tako su danas zajedno proslavili drugi rođendan sina Simeona, a pevačica je potom objavila zajedničku sliku.

- Prošle nedelje proslavili smo rođendan našeg malog princa. 3.03.22. ovaj mali srcko došao je u naš život i doneo još jednu novu dimenziju ljubavi i radosti - napisala je Ana.

 

 

Podsetimo, pevačica je prvu naslednicu Lorenu dobila u braku sa kolegom Darkom Lazićem, sa kojim je i nakon razvoda ostala u odličnim odnosima.

Nedavno je i uživala u noćnom provodu sa bivšim i sadašnjim mužem, te još jednom potvrdili da dobro funkcionišu.

- Ana i Danijel su se opuštali tokom cele večeri i nazdravljali dok je Darko pevao. Kad god je imao pauzu svraćao je do njih. Lepo su se ispričali, ljudima su slali zajedničke fotografije i nazdravljali su uz vino i žestinu. Videlo se da sve funkcioniše kako treba, Ana i Darko su stvarno ostali dobri prijatelji - kaže izvor koji je tada bio na licu mesta.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike