Ana Sević između bivšeg i sadašnjeg muža: Provodili se u kafani, Darko joj ispunjavao sve muzičke želje

05.03.2024

11:44

0

Još jednom dokazali koliko se slažu

Ana Sević između bivšeg i sadašnjeg muža: Provodili se u kafani, Darko joj ispunjavao sve muzičke želje
Ana Sević - Copyright ATAImages/Katarina Drajić

Pevačica i voditeljka Ana Sević pokazala je javnosti da je u i te kako dobrim odnosima sa bivšim mužem Darkom Lazićem kada se pojavila na njegovoj svadbi krajem avgusta prošle godine.

Da je situacija i dalje idealna, govori i činjenica da su nedavno Darko i Ana, kao i njen suprug Danijel, viđeni zajedno u provodu u kafani.

ATAImages/ Antonio Ahel
Danijel Nedeljković i Ana Sević

Ana je, naime, sedela između Danijela i Darka, te sa mužem naručivala pesme dok im je pevač ispunjavao sve muzičke želje. 

- Ana i Danijel su se opuštali tokom cele večeri i nazdravljali dok je Darko pevao. Kad god je imao pauzu svraćao je do njih. Lepo su se ispričali, ljudima su slali zajedničke fotografije i nazdravljali su uz vino i žestinu. Videlo se da sve funkcioniše kako treba, Ana i Darko su stvarno ostali dobri prijatelji - kaže izvor koji je tada bio na licu mesta.

ATAImages/Antonio Ahel
Darko Lazić

Podsetimo, Ana je ranije komentarisala odnos sa Darkom, pa se čak i našalila na njegov račun.

- Iskreno, Darko i ja smo u super odnosima i dobri smo prijatelji. Zbog toga samo mu išla na svadbu, a mislim da smo time pokazali da tu nema ni grama sujete. On je otac mog deteta i tako i treba da bude valjda svima u odnosima, a ne samo nama. Naravno, bila sam mu jednom na svadbi, valjda se skrasio, ne znam da li planira da pravi još neku, ali  trebalo bi valjda da je ovo sa Katarinom prava stvar - poručila je Ana.

(Republika)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike