Ana Sević i njen suprug su radili isti posao, a da to nisu ni znali: Sudbina ih je povezala ponovo, ovo su detalji!

08.11.2023

21:45

0

Evo kako su sarađivali

Ana Sević i njen suprug su radili isti posao, a da to nisu ni znali: Sudbina ih je povezala ponovo, ovo su detalji!
Ana Sević i Daniel Nedeljković - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Ana Sević pre nego što je zakoračila na estradu, bavila se kancelarijskim poslom kojim se takođe bavio i Daniel Nedeljković, njen suprug.

- Ja sam njegov posao radila, to je interesantna stvar, život je čudo. Moja mama i Danijelov tata se poznaju 20 godina. Danijela iz priče znam otkako sam došla u Beograd, jer je mamina firma sarađivala sa njegovom, a ja sam jedno vreme radila u firmi koja se bavi istim poslom kao i njegova, tako da smo tad bili i konkurencija. Sad se stalno šalimo, njegov tata kaže: "Imaš posao u malom prstu, kad ćeš da se priključiš firmi, da se setiš starih dana." - ispričala je Ana, koja je otkrila i kako je upoznala Danijela.

ATAImages/Antonio Ahel
Ana Sević, Daniel Nedeljković

 

 - Upoznala sam ga odavno, pre deset godina možda, preko mog najboljeg druga. Daniel je čovek iz druge priče, iz drugog posla, nema veze sa estradom. Tada smo se upoznali, ali dugi niz godina se nismo sretali i onda nas je život ponovo spojio. On je šest godina stariji od mene. Daniel je moja ogromna podrška, i Lorenina i moja, i u poslovnom smislu - ispričala je Ana.

ATAImages/Antonio Ahel
Ana Sević, Daniel Nedeljković

 

"Plačući sam išla na posao"

Pevačica je ispričala i kako joj je bilo teško, pa je i plakala zbog kancelarijskog posla.

- Volim da sama pogrešim ili da sama izaberem taj pravi put. Kada sam krenula da pratim svoje snove i ono što volim shvatila sam to. Napustila sam posao koji sam radila pet godina, kancelarijski posao gde sam vodila firmu, plačući sam išla da radim, imala sam fantastičnu platu, ali ja sam bila nesrećna do srži - istakla je Sevićeva.

ATAImages/ A.A.
Ana Sević

 

Kako se probila do estrade

Ana je otkrila na koji način je došla na scenu.

- Krišom sam otišla na audiciju, krišom na časove pevanja kod Aleksandre Radović da niko nije znao, i samo sam rekla"'ja ću se baviti pevanjem", i od tog trenutka sam srećna - kaže Ana, koja se osim u pevačkom svetu, oprobala i u novinarstvu, kao voditeljka Zvezda Granda.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike