Cecina saradnica izvređala izdanje Jelene Karleuše na Nedelji mode u Parizu i nazvala je transrodnom osobom (FOTO)

10.03.2024

21:26

1

Ovo nije prvi put da je kritikuje

Cecina saradnica izvređala izdanje Jelene Karleuše na Nedelji mode u Parizu i nazvala je transrodnom osobom (FOTO)
Ceca Ražnatović i Jelena Karleuša - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Jelena Karleuša je protekle sedmice učestvovala je na Nedelji mode u Parizu i imala priliku da modnom pistom prošeta najnovije modele brendova "Vetements" i "Windowsen".

Ona se tako našla rame uz rame sa svetskim zvezdama koje su iz prvih redova pratile, ali i supermodelime koje su učestvovale na ovom prestižnom događaju. Iako je ovo nesumnjivo veliki uspeh za nekoga sa naših prostora, našli su se i pojedini negativni komentari, a među njima reakcija Elene Nikolajvne, inače nekadašnje stilistkinje porodice Ražnatović.

- Da li je Karleuša platila (učešće na reviji, prim. aut.) ili zapravo mislite da je transrodna i da je to razlog za zaposlenje? - upitala se Nikolajevna na Instagramu.

Instagram printscreen/Milosphh
 

Ovo nije prvi put da Elena burno reaguje na Karleušine modne kombinacije, a pre godinu dana ju je napala zbog toga što nosi garderobu marke "Balensijaga", iako su optuženi za pedofiliju.

- Uh, skandalozno. Ona ne bi dozvolila da nijedna njena fotografija izađe, a da nije fotošopirana. Jezivo. Vulgarno. Meni je ona generalno jeziva. Davno me je blokirala, hvala joj. Uvek mi je Onlifans, ona tripuje da je Kanje Vest. Sramota jedna. Sramota je da ona kao majka dve devojčice propagira i nosi "Balensijagu", koji je pedofilski brend - rekla je Nikolaevna tada, gostujući u emisiji frizera Stevana Radivojevića.

Inače, Elena je bliska saradnica Cece i Anastasije Ražnatović, Tanje Savić, Rade Manojlović, Ane Nikolić, Severine...

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike