Jelena Karleuša u ludom provodu! Pevačica sa ćerkom daje bakšiš muzičarima za pesmu Tome Zdravkovića (FOTO)

10.03.2024

18:38

0

Nije mogla da ostane neprimećena

Jelena Karleuša u ludom provodu! Pevačica sa ćerkom daje bakšiš muzičarima za pesmu Tome Zdravkovića (FOTO)
Jelena Karleuša - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Jelena Karleuša iskoristila je nedelju popodne za porodične aktivnosti, pa je zajedno sa svojim najbližima otišla na ručak u jednom beogradskom restoranu.

Pevačica je za tu priliku odabrala belu kombinaciju i veliki šešir u istoj boji, te nije bilo šanse da ostane neprimećena. Njene kolege muzičari, odmah su došli za sto za kojim je pevačica sedela sa porodicom i podigli atmosferu.

Pristuni su se najviše obradovali izvođenju pesme "Noćas sam tužan, ciganko moja" od Tome Zdravkovića, pa je Jelena tada dala ćerki Niki novac kako bi počastila muzičare.

Podsetimo, Karleuša je juče šokirala svoje pratioce kada je objavila da je njen suprug Duško Tošić tražio od nje da izvrši samoubistvo kada su u javnost izašle njene nage slike.

- Kao javna ličnost, žena i majka, bila sam žrtva brutalne osvetničke pornografije. Tada je nečovek pokušao da mi kukavički i bedno, oduzme život, čast, porodicu, ponos, budućnost, tako što je iskoristio momenat moje nepažnje, slikao ekran telefona tokom jednog video poziva bez mog znanja, a zatim me tim slikama ucenjivao - napisala je, između ostalog, Jelena.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike