"Rekla mi je da mi je izvedba bila majukava": Barbara Bobak o kritikama koje je dobila od Jelene Karleuše

30.01.2024

22:25

0

Novog dečka neće predstavljati u javnosti

"Rekla mi je da mi je izvedba bila majukava": Barbara Bobak o kritikama koje je dobila od Jelene Karleuše
Barbara Bobak i Jelena Karleuša - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Barbara Bobak prisetila se početaka svoje karijere i učešća u "Zvezdama Granda", te priznala da su kritike Jelene Karleuše na nju otrežnjujuće uticale, kao i da je to bila prekretnica u njenom daljem radu. 

- Kada sam bila mala želela sam da pevam pred Cecom, Karleušom i pred svim tim zvezdama koje su bile najjače u to vreme. Pred Cecom nisam pevala, pred Karleušom jesam u "Zvezdama Granda" i to je mnogo zeznuto kad pevaš ispred nekog kog si gledao na televizoru. Tada mi Jelena nije rekla nijedan loš komentar, to su bili realni komentari. Rekla mi je da mi je izvedba bila majukava, što je i istina jer sam tada imala ogromnu tremu. Sve je bila u pravu. Mene su te kritike motivisale i ja sam krenula na časove pevanja - izjavila je ona.

ATAImages/Antonio Ahel
 

Barbara se proslavila preradama tuđih pesama, odnosno tzv. "kaverima", a među izabranim pesmama našle su se i od Jasne Milenković Jami što se njenoj starijoj koleginici nije dopalo. Ipak, Barbara i dalje izvodi pesmu "One stvari". 

- Ja na svojim nastupima pevam pesme autora, to nisu njene pesme. Tu spornu pesmu o kojoj se dosta pričalo pevam i dalje zato što je ljudi vole - dodala je ona.

ATAImages/M. M.
 

Javnosti je bila poznata njena veza sa Darkom Lazićem, ali vođena tim iskustvom sigurna je da će sledećeg partnera čuvati od očiju javnosti. 

- Na osnovu svih iskustava koje sam imala do sada, misim da nijednog partnera, ni u jednom obliku ne bih prikazivala više javnosti jer nema potrebe. Mene publika voli zbog mojih nastupa i mislim da ljude ne zanima moj ljubavni život. Nisam tabloidna u tom smsilu, tako da sigurno bih krila partnera - završila je ona.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

(Telegraf.rs.)

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike