"Svašta bih rekla, a neću!": Zorja Pajić o učešću na PZE, najavljenom protestu i poruci koju je dobila od Karleuše pred finale

06.03.2024

22:46

0

Imala je veliku podršku kolega

"Svašta bih rekla, a neću!": Zorja Pajić o učešću na PZE, najavljenom protestu i poruci koju je dobila od Karleuše pred finale
Zorja Pajić - Copyright ATAImages/ A.A.

Zorja Pajić imala je jedan od najzapaženijih nastupa na ovogodišnjoj "Pesmi za Evroviziju", a iako nije pobedila, pevačica ističe da je veoma zadovoljna svojom izvedbom što je i bio glavni cilj.

Međutim, tako zahtevni nastupi podrazumevaju i velika ulaganja, a Zorja ne krije da je reč o ogromnoj cifri.

- Ako krenem od početka, ulaganje traje od oktobra prošle godine. Nisam stavljala sve to na papir zajedno, moj muž će to uraditi sigurno u jednom trenutku. Naišla sam na ljude koji su pretalentovani i dosta su stvari radili iz srca i bez honorara, jer sam okružena prijateljima i ljudima koji veruju u to što radim. Realno, da sam poplaćala sve što mi je trebalo, to bi bilo sigurno oko 20.000-30.000 evra. Orkestar sam snimila u crkvi u Nemačkoj, to tek ne znam koliko košta. Sigurno mnogo više od 30.000 evra, a ja te pare nemam. Taj instrumental za pesmu, prilika da snimamo u crkvi i taj autentičan zvuk koji nema niko, to nema cenu.

ATAImages/ Antonio Ahel
Zorja Pajić

Kako je najavljeno, fanovi Anđele Ignjatović Breskvice organizovaće u subotu protest podrške drugoplasiranoj, a isti dan će to uraditi i obožavatelji Teya Dore.

- Svašta bih rekla, a neću. Ne mogu da verujem da će se to zaista desiti. To mi je šok. Smatram da je taj sukob više napravila publika nego što su napravile zapravo njih dve. Meni je žao zato što njih dve ne mogu da uživaju u svom uspehu. Fokus je prebačen s muzike, nastupa i lepote takmičenja. Meni je to besmisleno. Taj miting, kontramiting, malo mi je besmisleno. Volela bih da se to ne dešava i da njih dve mogu da zasijaju u svom najboljem svetlu - ocenjuje Zorja.

Pevačici je posebno drago što su je podržavale kolege, pa je navela neke od njih.

- Sanja Vučić, kolege iz takmičenja "Zvezde Granda", kolege sa pretprošle PZE. Jelena Karleuša me je podržala javno posle svega, to mi je bilo iznenađenje. Mnogo mi je značilo, zato što ona vrlo dobro zna šta radi i zna kako njeno mišljenje utiče na veliki broj ljudi. Dala mi je vetar u leđa. Zahvalila sam joj na tome. Ona mi je odgovorila na poruku, napisala mi je: "Samo napred, gazi, nemoj da staneš!"

ATAImages/ M.S.
Zorja Pajić

Poznato je da Zorja živi na dve adrese, u Nemačkoj i Srbiji, a sada je objasnila koliko joj se život tamo razlikuje.

- Potpuno je drugačije. Ovde sam konstantno u haosu: idem na gostovanja, viđam se sa ljudima, držim časove, snimam pesme. Kada sam tamo 90% vremena trošim na uživanje u životu. Šalim se (smeh). Moj život tamo je teretana, muzički studio i časovi. Tamo više sedim u studiju i stvaram, nego što imam vremena ovde to da radim. I zato i volim više da budem tamo. Časove držim i onlajn - rekla je ona, pa dodala da li postoji mogućnost da predstavlja Nemačku na Evorviziji:

- Ne mogu da ti odgovorim na to sa "idem ili ne idem". Ta opcija za mene postoji, a da li ću je iskoristiti, još uvek ne znam.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike