"Nemam nikog, imam sebe i dovoljno mi je": Hit poruka Nike Tošić svima koji su sami proveli Dan zaljubljenih

15.02.2024

15:41

1

Pevačicina ćerka još nema ljubavnih problema

"Nemam nikog, imam sebe i dovoljno mi je": Hit poruka Nike Tošić svima koji su sami proveli Dan zaljubljenih
Jelena Karleuša - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Nika Tošić, naslednica Jelene Karleuše i Duška Tošića, vrlo je aktivna na društvenim mrežama, a svojim britkim jezikom često nasmeje pratioce.

Kako su juče neki slavili Dan zaljubljenih, Nika se i tim povodom oglasila na TikToku, pa priznala da i praznik ljubavi provodi sama.

- Dan zaljubljenih, nemam nikoga, očigledno je. Imam sebe i dovoljno mi je što imam sebe - započela je Nika i dodala:

Instagram printscreen/nisi.u.pravu
 

- Ne idem nigde, samo se šminkam jer mi je dosadno u životu. Otišla sam u školu da bih saznala da niko nije došao i da možemo da idemo kući... Džaba sam se mučila da ustanem rano, a mogla sam tako lepo da spavam - zaključila je Nika.

Podsetimo, pevačica je nedavno govorila o naslednicama, te istakla da su obe skromne, kao i da više podsećaju na nju nego na oca.

- Ja sam bila mirna i lepo vaspitana devojčica i smatram da sam to prenela i na svoju decu. Vaspitanje moje majke da budem skromna prosledila sam Atini i Niki. Nikada nisam tražila i nisam želela mnogo, jer sam znala da moja majka, tada siromašna novinarka sa malom platom, nije mogla mnogo da mi pruži. Neću da kažem moje ćerke ne traže ništa, ali su skromne devojčice. Mnogo toga su povukle na mene, a malo na Duška - kazala je Jelena za „Informer".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike