"Ovde je već uveliko bila na najtežoj terapiji": Jelena Karleuša emotivnom objavom obeležila pet godina od smrti majke Divne (VIDEO)

07.03.2024

19:30

0

Do poslednjeg trenutka se trudila da bude nasmejana

"Ovde je već uveliko bila na najtežoj terapiji": Jelena Karleuša emotivnom objavom obeležila pet godina od smrti majke Divne (VIDEO)
Divna i Jelena Karleuša - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Danas je navršeno pet godina od smrti Divne Karleuše, a njena ćerka Jelena je tim povodom objavila zajedničke snimke. 

Reč je o video zapisima u periodu kada je Divna već uveliko bila bolesna, ali se trudila da do kraja ide sa osmehom. 

- Zauvek anđele moj. Na svim ovim snimcima, moja majka je već veoma teško bolesna… uveliko na najtežoj terapiji i u najtežoj borbi za život… ali ipak, pogledajte, koliko je nasmejana…. Na svim snimcima vidi da je snimam i namerno se trudi da bude nasmejana, da bih imala takve njene snimke… Njen poslednji snimak je ovaj gde se plazi. Dva dana pred smrt. Veliki borac… veliki… nestvarno jaka žena do poslednjeg momenta. Ona me je naučila da budem jaka. Jedino čega sam se u životu plašila i što je moglo da me raznese je bilo da se njoj nešto desi. Drugi mi ništa nisu mogli, svedoci ste i sami. Moja živa rana na srcu zauvek.

 

 

 

Podsetimo, Jelenina majka je bivša novinarka, a pevačicu je dobila u braku sa inspektorom Draganom Karleušom. 

- Sećam svake svađe mame i tate i sećam se da čak kad su se svađali ispred mene, ja sam imala dve, tri godine i ja se sećam da je moj tata mami rekao, kad mu je rekla: "Nemoj pred detetom da mi govoriš to, sluša, gleda dete" ili tako, a on je rekao, "Ma mala je šta, ona zna". Ja sam sedela na podu, igrala sam se s igračkama, pravila sam se luda i sećam se moje misli, imala sam dve-tri godine kad sam rekla, oni misle da ja njih ne razumem, a ja sve razumem - izjavila je Karleuša nedavno. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike