"Krivo mi je što nismo u kontaktu": Ivana Selakov progovorila o odnosu sa Acom Lukasom, pa pomenula i tužbu

10.03.2024

15:44

0

Pevačica pružila podršku Breskvici

"Krivo mi je što nismo u kontaktu": Ivana Selakov progovorila o odnosu sa Acom Lukasom, pa pomenula i tužbu
Copyright Ivana Selakov i Aca Lukas ATAImages/Antonio Ahel

Ivana Selakov je pre nekoliko godina ostvarila svoju najveću želju i postala majka devojčice Krune. Kako priznaje, na ovu ulogu gleda o kao najveću životnu odgovornost, ali ponekada ne uspeva da ostane dosledna i stroga.

- Koliko god se trudila da budem, malo sam popustljiva jer je devojčica i uspe da me šarmira - priznaje pevačica.

Njena naslednica ima tek pet godina, pa nije još sigurno da li će nastaviti majčinim stopama, ali ukoliko se za to odluči, Ivana će je sigurno podržati.

ATAImages/ A.A.
Ivana Selakov

- Ne znam da li bi joj bilo teže, ali sigurno joj ne bi bilo lako. Nikome od nas nije bilo lako. Ovo nije lak posao, pogotovo za žene. Ljudi misle da je lak, ali ovo je težak posao. Zapravo, svaki je posao težak, pa tako i ovaj ima stvari koje su teške. Svi vide najlepše iz ovog posla: muziku, pevanje i zarađivanje novca. Ima tog momenta naravno, ali ima mnogo teških stvari kao što su organizacija života, majčinstvo, noćni život i putovanja, iscrpljenost, bolesti i virusi, ali moraš da radiš - rekla je ona, pa dodala:

- Ima mnogo stvari, ali da ne kukamo samo. Nije nijednoj ženi lako u ovom poslu, mislim da je muškarcima lakše. Bez obzira na sve to ipak bih ćerku podržala ako bi ona to iskreno želela.

ATAImages/Antonio Ahel
Ivana Selakov

Ivana se dotakla i svojih koleginica, te priznala da sa njima češće govori o majčinstvu nego o karijeri, pa tako kada je nedavno srela Anu Sević nisu ni pomenule njen novi angažman u "Zvezdama Granda".

Takođe, pevačica dodaje da je u njenoj karijeri bilo puno prelomnih momenata, a priznaje i da je više puta razmišljala da smanji posao i nastupe, ali je ljubav prema muzici i publici uvek preovladavala.

Podržala Breskvicu

I ona je pružila podršku Anđeli Ignjatović Breskvici na nedavnom takmičenju "Pesma za Evroviziju" jer joj se njena numera veoma dopala.

- Podržala sam je. Imala je interesantnu pesmu koja predstavlja taj naš melos. Ona ima takvu boju glasa, etno prizvuk i u drugim pesmama. Nisam upućena zašto bi devojka dobila osudu, što da bežimo od sebe? Nemam pojma, je li zato što peva pesmu koja je drugačija od pesama koje se očekuju, pa to može da bude samo plus - rekla je Ivana i dodala da sebe više ne vidi na ovakvom takmičenju, iako je bila deo grupe "Beauty Queens" koje su sa Marijom Šerifović donele pobedu Srbiji 2007. godine na Evrosongu:

ATAImages/G. G.
Ivana Selakov

- Ne bih se prijavila zato što sam ja fazon “pesma i pevanje”, a to je šou gde se traži sve ostalo. Traži se da budeš što luđi, da imaš što luđi kostim, nastup, bukvalno kao da žongliraš i mislim da je to okej, ali nisam za to. Volim da gledam, ali nisam taj fazon, više sam za starinski fazon pevanja lepih pesama.

Svađa sa Lukasom

Ivana je sa Acom Lukasom snimila čak tri dueta, "Omaklo mi se", "Ljubav u doba kokaina" i čuvenu numeru "Daleko si".

ATAImages/ A.A.
Ivana Selakov i Aca Lukas

Međutim, posle četvrte saradnje na pesmi "Svatovi" došlo je do sukoba, te je numera skinuta sa Jutjuba posle samo 24 sata, a pevači su tada prekinuli svaki kontakt.

- Nije bilo tužbe, nema tu tužbe. Nismo ni u kakvim odnosima, nažalost. Krivo mi je jer smo imali fenomenalnu saradnju sto godina. Logično je da mi je krivo, ali opet kažem, nije do mene - iskrena je bila Ivana.

(SuperTV)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike