Oni se stalno sa nekim prozivaju i tuže, to im je stil: Ivana Selakov prozvala bivše saradnike Lukasa i Mirkovića

08.04.2022

15:54

0

Bez obzira na to što su se između kolege dogodile nesuglasice, što je pokvarilo njihovu saradnju, ona na nastupima peva njihove duete

Oni se stalno sa nekim prozivaju i tuže, to im je stil: Ivana Selakov prozvala bivše saradnike Lukasa i Mirkovića
i s - Copyright ATAImages/ A.A.

Nekadašnji prijatelji i saradnici Ivana Selakov i Aca Lukas zaratili su zbog poslednjeg dueta „Svatovi” koji je skinut sa Jutjuba nakon samo jednog dana. Prema Lukasovim rečima do nesuglasica je došlo zbog neizmirenih finansijskih obaveza, dok Selakova tvrdi da je Acin tim taj koji nije ispoštovao dogovor koji su imali. 

No, bez obzira na sve to, Ivana ne krije da izvodi njihove duetske pesme na nastupima, a na pitanje da li strahuje od potencijalne tužbe od Lukasa i njegovih saradnika, ona kaže: 

Antonio Ahel/ATAImages
Ivana Selakov, Aca Lukas

 

- Naravno da pevam te pesme. Zašto ih ne bih pevala? To su hitovi. To su bezveze priče, koje su daleko izvan mene. Naravno da neću dobiti tužbu. Zašto bih dobla tužbu? S moje strane je apsolutno sve bilo fer i korektno, tako da sam ja i zaboravila na ceo taj slučaj da je uopšte i postojao. Pratila sam u medijima da se oni stalno prozivaju sa nekim i tuže, stalno neke tužbe šalju, izgleda da je to sada neki stil - rekla je Ivana u emisiji „Premijera”.

ATAImages/ Antonio Ahel
Ivana Selakov

 

Podsetimo, numera „Svatovi” nije jedina njihova duetska pesma koja je nestala sa Jutjub kanala Naime, spot za pesmu „Omaklo mi se”, koju su njih dvoje zajedno otpevali, takođe je uklonjena sa pomenute platforme, dok je duet „Daleko si”, još uvek na kanalu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike