Ivana Selakov o tajnama na estradi: Starije generacije pevača su burnije živele, bilo im je zanimljivije

11.01.2024

17:36

0

Među njenim kolegama vlada sujeta

Ivana Selakov o tajnama na estradi: Starije generacije pevača su burnije živele, bilo im je zanimljivije
Copyright ATAImages/ A.A.

Ivana Selakov godinama je jedna od najtraženijih pevačica na estradi, a sada se osvrnula na tajne i šuškanja o tajnama među njenim kolegama. 

- Sigurno da postoje neke tajne i tajnice, samo je pitanje da li neko želi da ta tajna ostane tajna ili da se u određenom trenutku sazna - rekla je Ivana, a potom dodala:

- Uvek postoje neka nagađanja u šoubiznisu, ko je sa kim bio i da li je. Tračevi uvek postoje, ali da li su istina ili ne, to se ne zna, možda ostane večno da lebdi u vazduhu!

ATAImages/ A.A.
 

Ivana smatra da su njene starije kolege mnogo burnije živele, pa da se zato njihove anegdote decenijama prepričavaju. 

- Ove starije generacije pevača, nekako su burnije živeli, išli su na turneje i ozbiljne koncerte, mnogo su se družili, išli na turneje na kojima su bili čak po nekoliko meseci. I sad da li su tu bile neke stvari koje su ostale tajne ili ne, o tome će se i dalje pričati. Svakako mislim da su oni imali mnogo zanimljiviji život nego mi sad - istakla je pevačica.

Nesumnjivo je da među kolegama vlada sujeta, ali Ivana je svesvna toga. 

- Uvek postoji među ljudima ta priča ko je nešto bolje uradio, ali je naša branša izložena javnosti, pa se samim tim više o tome i priča, inače svuda toga ima. Iskreno ja nisam sujetna i radujem se kad neko nešto snimi ili uradi odbro jer znam da je to jako teško - dodala je Ivana.

ATAImages/ A.A.
 

Pevačica iza sebe ima mnogo uspešnih saradnji sa kolegama, zbog čega su je nazvali "kraljicom dueta".

- Mnogo dueta je snimljeno, ali nisu svi opstali. Mnoge kolege snime duete, pojave se zajedno samo na snimanju spota i više nikada, ne pevaju tu pesmu zajedno i ne promovišu zajedno. Svaki duet koji sam snimila podrazumevao je mnogo mozganja. Morala je ta osoba da mi prija pre snimanja dueta, da se poklope energije i mislim da je to caka što su moje duetske numere jao slušane i traju - otkrila je pevačica.

ATAImages/M. M.
 

(Grand)

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike