„Danijela Štajnfeld je registrovana elitna prostitutka!" Lečić izneo šok detalje o glumici: Ima i svoj cenovnik!

07.03.2024

15:20

0

Naglašava kako je ovu informaciju dobio od MUP-a

„Danijela Štajnfeld je registrovana elitna prostitutka!" Lečić izneo šok detalje o glumici: Ima i svoj cenovnik!
Branislav Lečić - Copyright ATAImages/Mateja Stanisavljević

Branislav Lečić, govoreći o kontinuiranim napadima na njega, dotakao se i optužbi koleginice Danijele Štajnfeld gostujući u jednoj emisiji, pa je šokirao informacijom da je ona registrovana elitna prostitutka, što je on saznao od MUP-a.

- Strašno je to kod Milene Radulović koja je saznala u policiji da je to nameštaljka Danijele. Meni se u pozorištu Milena izvinila, ali kada su se pojavili mediji, ona se uplašila i negirala da je to rekla. Taj zverski odnos bez mozga je ušao u društvo. Tu se stvara atmosfera gde jedan drugog treba da uništite. Mi smo izgubili odnos sa prirodom. Ukinuli smo dušu, ukinuli smo emociju. Danijela Štajnfeld je registrovana elitna prostitutka, nalazi se u registru MUP-a kao elitna prostitutka koja ima svoj cenovnik i svoje eksplicitne fotografije - rekao je Lečić u „Info jutru", pa je nastavio o tome kako „neko ko je spreman da prodaje svoje telo, onda će prodati i dušu za mnogo veće pare".

„Njen moral se dovodi u pitanje!"

Danijela Štajnfeld, Branislav Lečić, Antonio Ahel/ATA Images/Pexels
 

- To su mi javili inspektori iz Ministarstva unutrašnjih poslova. Ako je neko spreman da prodaje svoje telo, onda će prodati i dušu za mnogo veće pare. Naravno, ne mora da znači da prostitutka ne može biti silovana, ali njen moral se svakako dovodi u pitanje - objasnio je Branislav.

Potom, dao je svoj komentar i akonto odluke koleginice Anđele Jovanović da ne deli kadar sa njim „zbog neprijatnog događaja iz prošlosti". Ujedno, kazao je i kako je „slušao neku aktivistkinju koja je pričala o tome da je on oslobođen samo zbog nedostatka dokaza, a da je zapravo kriv".

Anđela Jovanović, ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Ne bih bio čovek da me to ne boli. Šta oni podržavaju? Jel podržavate to da se nekome ukine pravo na rad? Sledeće pitanje je njeno pravo da bira sa kim će da radi. Pitanje izbora je slobodan, ali to se radi na vreme. Potpisao sam ugovor, a osam sati pre toga dobijam informaciju da ona ne želi. Slobodan izbor, da, ali ne na neprofesionalan način. Ako je razlog podrške Anđeli to što me smatraju krivcem zbog onoga što je bilo sa Danijelom, onda je to potpuno ludilo - smatra glumac, pa zaključuje rečima:

„Na laži se ne zida poverenje!"

Branislav Lečić, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Sama optužba je kazna i ne obazire se ni na kakve činjenice. Jel ja treba da budem kolateralna šteta? Jel želite da me vidite mrtvog? Jel to satisfakcija? Gde je kraj? Glumci su počeli jedni druge da jedu, što je sramota za profesiju! Ta solidarnost oko rada je nešto što mora da pripada našoj zajednici. Ne možete na laži zidati svoja poverenja.

(Informer)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike