Najavili veliki skup, a pojavila se dva čoveka: Održan protest podrške Breskvici ispred RTS-a (FOTO)

09.03.2024

18:47

0

Pevačica je prethodno naglasila da se neće pojaviti

Najavili veliki skup, a pojavila se dva čoveka: Održan protest podrške Breskvici ispred RTS-a (FOTO)
Anđela Ignjatović Breskvica - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Nekoliko fanova Anđele Ignjatović Breskvice okupilo se večeras ispred zgrade RTS-a, kako bi pružili podršku mladoj pevačici i izrazili nezadovoljstvo povodom toga što je stručni žiri presudio u korist Teya Dore.

Nezadovoljni ovakvim rezultatom, odmah po proglašenju pobednice su najavili okupljanje večeras ispred zgrade RTS-a, za njima su isto najavili i fanovi Teya Dore. Međutim, pojavio se vrlo mali broj ljudi, te je jasno da ovim skupom ništa neće postići.

Podsetimo, predstavnik Srbije na Evroviziji birao se u odnosu na glasanja publike i stručnog žirija, koji je prema njihovom mišljenju nezadovoljnih, Breskvicu "oštetio", te uprkos tome što je osvojila najveći broj glasova od publike, ostala je drugoplasirana.

Breskvica se prethodno oglasila povodom ovog skupa, te odmah istakla da ona neće prisustvovati.

- Ja radim 9. marta, u Cirihu sam. Ne mogu da stignem i na jedno i na drugo. Šalu na stranu, nema potrebe. To je priča koja se za mene završila, nema potrebe za bilo kakvim daljim pričanjem o tome. Nisam povređena, super sam, jako sam vesela i to je to - rekla je Breskvica kroz smeh.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike