Breskvica prvi put o najavljenom protestu: Pevačica objasnila šta misli o tome i otkrila da li dolazi

05.03.2024

23:13

0

Komentarisala je i Teya Doru

Breskvica prvi put o najavljenom protestu: Pevačica objasnila šta misli o tome i otkrila da li dolazi
Teya Dora, Breskvica - Copyright Antonio Ahel/ATA Images/Pexels

Nakon što je Anđela Ignjatović Breskvica osvojila drugo mesto na "Pesmi za Evroviziju", njeni nezadovoljni fanovi odlučili su da se okupe i za subotu najavili protest podrške pevačici.

Ona se sada prvi put oglasila ovim povodom, te objasnila da ona tada neće biti u Srbiji, kao i da ne vidi potrebu za ovakvu vrstu skupova. 

Printscreen Youtube/ amigshow
Breskvica

- Ja radim 9. marta, u Cirihu sam. Ne mogu da stignem i na jedno i na drugo. Šalu na stranu, nema potrebe. To je priča koja se za mene završila, nema potrebe za bilo kakvim daljim pričanjem o tome. Nisam povređena, super sam, jako sam vesela i to je to - rekla je Breskvica kroz smeh.

Potom se osvrnula na ovogodišnju predstavnicu Srbije na Evrosongu u Malmeu, Teya Doru, kojoj predviđa veliki uspeh.

ATAImages/ Antonio Ahel
Teya Dora

- Mislim da će jako dobro proći. Poznata je u svetu, ima veliku publiku koja tamo zna za nju i koja je voli zbog "Džanuma", a smatram i da je pesma za to takmičenje i da će se ljudima dopasti. Držimo fige i navijamo za nju - rekla je ona u "Amidži šou".

Podsetimo, nakon što su ispred Narodne skupštine osvanuli plakati sa natpisom "Pravda za Breskvicu", koji pozivaju na okupljanje u subotu, ubrzo su i fanovi Teya Dore učinili isto, te oni planiraju da se istog dana i u isto vreme, takođe, pojave ispred zgrade RTS-a.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike